Publicat 10 Mai 2021 | Reactualizat 07 Iun 2021 | Expiră 10 Iun 2021

Agent Fundraising

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ești o persoană comunicativă, energică și deschisă către nou? Te vrem în echipă! Aplică pentru job-ul de Fundraiser și vei discuta în aer liber cu cât mai multe persoane despre SOS Satele Copiilor, convingându-le să se alăture cauzei printr-o donație lunară.

De 28 de ani oferim copiilor care au pierdut sprijinul parental sau care riscă să îl piardă o mamă SOS, o familie în care frații cresc împreună, un cămin protector, educație și siguranță. Misiunea SOS este să ofere o familie iubitoare pentru fiecare copil.

Pentru că nu putem să facem toate aceste lucruri singuri și pentru că cei 700 de copii din programele SOS au nevoie de sprijin constant, avem nevoie de tine în echipă.

Este jobul unde nu ai nevoie de CV, unde nu contează vârsta, poți avea între 18 si 60+ani, nu contează nivelul de studii și unde nu ți se impune un program fix.

Ce căutam în schimb? Atitudinea potrivită: energie, implicare și perseverență.

Descrierea jobului

Ce însemnă să fii Agent Fundraising? Un Agent Fundraising inspiră și convinge oamenii să facă o donație lunară pentru copiii cei mai vulnerabili: cei care nu mai cresc alături de părinții lor.

Este un job activ, de teren, plin de provocări, dar și de bonusuri și alte recompense de neprețuit: zâmbetele copiilor și sentimentul de bine stiind că te implici în crearea unui viitor mai bun pentru copiii vulnerabili.

Alătură-te echipei noastre de teren din București! Aplică acum!

Despre job:

- Vei discuta despre proiectele SOS cu cât mai multe persoane, respectând normele de distanțare, și îi vei convinge să susțină cauza printr-o donație lunară prin debit direct
- Vei lucra în aer liber, în aproprierea statiilor de metrou sau alte zone pietonale. Dacă vremea nu este prietenoasă, vei lucra în hipermarketuri, centre comerciale sau clădiri de birouri
- Vei face parte dintr-o echipă de 3-4 Agenti Fundraising și vei avea constant suport din partea team leader-ului tău
- Vei primi echipament de protecție (masca facială, dezinfectant) pentru a te putea proteja atât pe tine, cât și pe cei din jurul tău;

Ce iti oferim?

- Salariu fix: 11lei/ora net;
- Bonusuri în bani, în funcție de performanță
- Transport decontat parțial
- Program flexibil: 4h/zi
- Training inițial și periodic, pentru a te dezvolta și a-ți atinge obiectivele
- Posibilitatea ca după o perioadă să îți poți forma propria echipă
- Vei face parte din cea mai mare organizație din lume care crește copii!

Descrierea companiei

Credem in cauza SOS Satele Copiilor si stim ca fiecare copil merita sa creasca intr-o familie iubitoare. De peste 27 de ani SOS Satele Copiilor sustine si protejeaza copiii care nu mai au parintii alaturi: le ofera o mama SOS, o familie (fratii cresc impreuna), un camin protector, educatie si ingrijire pe termen lung.***Te informam ca datele tale vor fi prelucrate de SOS Satele Copiilor Romania in procesele de recrutare, avand ca temei interesul sau legitim de a angaja candidati care sa corespunda cerintelor. Termenul de pastrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului sau completarea formularului, consideram ca ai luat la cunostinta de informatiile comunicate anterior. Iti aducem la cunostinta ca in orice moment iti poti retrage consimtamantul prin transmiterea unui email la adresa recrutare@sos-satelecopiilor.ro. Vom lua in considerare orice solicitare si iti vom transmite un raspuns in timp util.

Expirat
Agent Fundraising  -  SOS SATELE COPIILOR ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close