Agent de vanzari

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ne marim echipa de vanzari! Daca vrei sa te alaturi echipei noastre, noi ne dorim ca tu sa ai urmatoarele calitati:
 • persoana serioasa, responsabila, in cautarea unui job stabil, dornica de afirmare si dispusa sa se implice complet in proiecte pe termen lung;
Cerintele postului:
 • capacitate foarte buna de comunicare, atentie distributiva, capacitate rapida de decizie, gandire pozitiva si eficienta;
 • responsabilitate fata dе munca proprie si orientare spre atingerea rezultatelor dorite;
 • disponibilitate pentru o activitate preponderent dе teren;
 • experienta in vanzari min. 3 ani - experienta in vanzari produse alimentare reprezinta un avantaj;
 • minim studii medii cu diploma de bacalaureat;
 • permis dе conducere – categoria B.

Descrierea jobului

Responsabilităţi principale ale postului:
 • gestionarea şi dezvoltarea portofoliului de clienţi zona arondata;
 • vizitarea clienţilor arondaţi, conform rutei desemnate;
 • raportarea zilnica a comenzilor colectate din zona atribuita;
 • realizarea obiectivelor de vanzari setate pentru aria repartizata; inchiderea procesului de vanzare prin recuperarea in intregime a contravalorii facturilor la toti clientii din portofoliu.
Prin aplicarea CV-ului tau la acest job,consideram ca esti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform GDPR, aceste date fiindu-ne necesare in desfasurarea procesului de selectie si recrutare.

Descrierea companiei

SC Oprea Avicom SRL are o experiență de 25 de ani în creșterea puilor de carne. Ne-am dezvoltat organic, completând treptat lanțul de producție și investind constant în performanță. Astăzi, ocupăm un loc important pe piața din Transilvania, iar brandul nostru, Puiul de Crăiești, câștigă zi de zi încrederea clienților. Drumul nostru continuă, respectând tradiția și valorile familiei: calitate, muncă și corectitudine.

Am evoluat treptat, prin multă muncă, chibzuință și perseverență, și astfel am dezvoltat o afacere de familie de succes.

Astăzi, Oprea Avicom deține și coordonează un lanț de producție amplu, dotat cu cele mai performante tehnologii. De la obținerea materialului biologic, în ferma de reproducție și stația de incubație, la creșterea puilor de carne în cele patru ferme, la sacrificarea și prelucrarea în abatorul propriu și până la distribuția către magazinele partenere și cele 26 de magazine proprii, din județele Mureș, Cluj, Harghita și Sibiu.

Publicat 27 apr. 2022 Expiră 27 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.