Publicat 08 Sep 2021 | Reactualizat 19 Sep 2021 | Expiră 09 Oct 2021

Agent de vanzari

2 posturi

Candidatul ideal


Ne mărim echipa [❗️]
Compania noastră angajează viitori manageri!
Candidatul ideal:
[👉] Dacă ești o fire pozitivă, sociabilă, ambitioasa si dornică sa crești in cadrul unei companii de succes si ești in cautarea unui loc de munca stabil, îți plac provocările, vacantele si munca in echipa, atunci ești candidatul perfect pentru noi. [✌️]
[👉] Nu este necesară experiența, stai liniștit totul se învață atat timp cat este ambiție si motivație. Trebuie doar sa deții permis de conducere si sa-ți dorești sa faci parte din echipa noastră, de restul ne ocupam noi!
Ce oferim:
[👉] Beneficiezi de salariu fix si bonusuri din vânzare +bonusuri pentru performanța si cel puțin 5 vacante pe an atat in țara cat si in străinătate .
[👉] Dezvoltare profesională susținută de programe de pregătire permanenta.
[👉] Posibilitatea de a promova in cadrul companiei printr-un program de promovare permanenta vizând următoarele poziții, începând cu poziția de agent vânzări [➡️] team leader [➡️] sales manager!
Despre noi:
Companie cu o experiența vasta de 107 ani la nivel mondial, de 30 de ani in România cu reprezentante deschise in mai multe orase.
Dacă te-am făcut curios/a, trimite-ne un CV in privat sau ne puteti contacta la numarul de telefon> 0770 674 183.
Te așteptam cu drag in echipa noastră! [✌️]
[➡️] Succesul este o călătorie, nu o destinație. Exista mai multe definiții ale succesului, însă definiția succesului este personală!

Descrierea companiei

Companie Americana cu experienta de 103 ani.

Agent de vanzari  -  ag top company 2007

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close