Publicat 03 Feb 2020 | Reactualizat 02 Mar 2020 | Expiră 05 Mar 2020

AGENT DE VANZARI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Iti doresti o cariera in domeniul vanzarilor directe? Speed Transfer Financiar iti ofera sansa de a avea un loc de munca ce confera siguranta, motivare si satisfactie financiara. Pentru asta, tu trebuie sa detii studii superioare finalizate sau in curs de finalizare, atitudine pozitiva, perseverenta si orientare spre rezultat si solutii, cunostinte bune de operare pe calculator, sa-ti placa sa lucrezi in echipa, sa fii o fire comunicativa, atent ( a) la detalii, iar corectitudinea si seriozitatea sa fie doua caracteristici care te definesc.
Daca ai experienta de lucru in domeniul vanzarilor directe, este si mai bine.

Descrierea jobului

Care sunt sarcinile tale zilnice? Prezentarea, promovarea si vanzarea directa a produselor companiei, cresterea si gestioanarea portofoliului de clienti si o excelenta cunoastere a promotiilor si ofertelor companiei.

Descrierea companiei

Speed Transfer Financiar este o companie autorizata de BNR in anul 2013, ce isi desfasoara activitatea la nivel national, in domeniul serviciilor financiare. Compania este singura institutie de plata din Romania care nu este societate financiara nonbancara (IFN) si are in domeniul de activitate servicii de creditare si operatiuni de plata. Activitatile principale ale Societatii Speed Transfer Financiar sunt: emiterea cardurilor de credit, plati diverse in conturi bancare, incasari/eliberari de numerar, schimb valutar in cont de plati, transfer de bani.

Incepand cu anul 2014 Societatea este membru principal MasterCard avand licenta de a emite carduri de credit sub aceasta sigla.

Expirat
AGENT DE VANZARI  -  SPEED TRANSFER FINANCIAR SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close