Publicat 06 Mar 2019 | Expiră 06 Apr 2019

AGENT DE VANZARI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie :

Persoana dinamica, responsabila, orientata catre client in vederea atingerii obiectivelor.


Cerinte :
Experienta in vanzari de minim 3 ani
Experienta pe un post similar in special pe distributie in domeniul farmaceutic - minimum 1 ani
Studii medii/superioare
Cunostinte limba engleza si a pachetului Office – nivel mediu/avansat
Permis auto – categoria B
Flexibila si usor adaptabila la schimbare
Excelente abilitati de comunicare, negociere si persuasiune
Capacitate de planificare, organizare si lucru in echipa
Cu initiativa si buna cunoscatoare a pietei farma

Descrierea jobului

Identifica si abordeaza clienti noi, dezvolta si mentine relatii eficiente si profesionale cu portofoliul de clienti existenti si creste nivelul vanzarilor pe fiecare client.
Prezinta clientilor intregul portofoliu de produse si ii informeaza despre noile produse/promotii;
Implementeaza si urmareste aplicarea promotiilor si a politicii de merchandising efectuat de personalul clientilor;
Verifica permanent pozitionarea si aspectul produselor, in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei;
Urmareste si verifica livrarea marfii catre client, precum si respectarea termenilor contractuali (incasarea pe baza de bilet la ordine a facturilor catre distribuitori/operatori, respectarea termenelor de plata;
Identifica, raporteaza si rezolva situatiile aparute in relatia cu clientii (evidenta stocurilor, calitatea produselor);
Raporteaza periodic si la cerere situatia vanzarilor si distributiei pe zona sa, precum si volumul estimat al vanzarilor pentru perioada urmatoare conform cerintelor.
Monitorizeaza informatiile despre concurenta

Descrierea companiei

Paralela 45 este unic importator si distribuitor al produselor CHICCO in Romania.
Chicco este unica marca multispecializata care asigura necesarul cresterii copiilor de la nastere pana la varsta de 3 ani+, avand o experienta de peste 20 ani pe piata de profil din Romania.
Portofoliu: carucioare, scaune auto, scaune de masa, balansoare, premergatoare, pompe de san, patuturi, biberoane, tampoane pentru san si alte produse din gama “puericultura mica”, cosmetice, haine si incaltaminte.
Distributie: online, magazine proprii (Bucuresti, Constanta, Oradea, Iasi, Galati, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara, Bacau), International Key Account, lanturi de farmacii si farmacii independente, magazine specializate pentru copii, targuri de profil.
Campanii: Carnet de Chicconomii (reduceri pentru femei insarcinate), Buyback pentru carucioare si scaune auto, Scoala Parintilor (cursuri de puericultura), Chicco Home Delivery, Chicco Baby Card. consiliere specializata personalizata

Expirat
AGENT DE VANZARI  -  SC PARALELA 45 TURISM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close