Agent de vanzari Vodafone D2D Prepaid - Drobeta, Orsova

Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Dorim alaturi dе noi persoane care isi doresc venituri suplimentare din vanzari si au:

- Deschidere in a comunica cu oamenii
- Atitudine prietenoasa si carisma
- Disponibilitate pentru munca dе teren
- Mobilitate
- Integritate si seriozitate
- Permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

- Deplаsаrеа pе terеn in bаza unui trаseu prеstаbilit
- Contactаrеa cliеntilor lа domiciliul/sediul аcеstora
- Promovаrеa si vаnzаrеa produsеlor si sеrviciilor VODAFONE
- Abordаreа dirеcta a tuturor persoаnеlе intаlnite
- Pаrticipа la targuri si еvenimente locаlе
- Vаnzаre de servicii Prepaid & Postpaid Vodafone

Criterii Job:
- Permisul de conducere este obligatoriu

Oferim:
- Echipamente de lucru
- Telefon de serviciu
- Oferte preferentiale de telefonie mobila pentru tine si membrii familiei
- 1 zi de concediu suplimentara pentru ziua de nastere sau a numelui (la alegere)
- Cresteri salariale in functie de vechime si performanta
- Acces prioritar la oportunitatile de dezvoltare profesionala in Vodafone

Descrierea companiei

IPP - (Instore Power Provider) este furnizorul Vodafone România pentru servicii de vanzari produse prepaid.
Jucător principal pe piata serviciilor de marketing pentru retail din Romania, asigura clienților săi, producători si retaileri internaționali, servicii de reprezentare comercială, mercantizare, monitorizare, leasing de personal, formare si certificare comercială.

La Vodafone vrem să inspirăm oamenii să surprindă oportunitățile unui viitor digital și să construim un viitor mai bun. De aceea suntem aici. În urmă cu 30 de ani, am făcut primul apel telefonic mobil și am trimis primul SMS în Marea Britanie și de atunci am schimbat viața a miliarde de oameni. Luăm 4G pe Lună și folosim date mari pentru bunuri sociale către sisteme inteligente de transport și drone de urgență, încă mai agităm lucrurile.
Fii parte a unei companii care îi ajută pe cei care au cel mai mare nevoie de ea. Indiferent dacă învățăm fetele să codeze, oferim conectivitate cu zonele lovite de dezastre sau punem la dispoziția formatorilor noștri și alergăm pentru caritate. Credem că a fi diferit este bine. Suntem mândri că oferim oportunități egale indiferent de rasă, naționalitate, context cultural, sex, vârstă, stare civilă, orientare sexuală, identitate de gen, dizabilitate, credință religioasă sau politică. Putem profita de această diversitate doar construind o cultură incluzivă în care toată lumea să fie respectată, să poată fi ei înșiși și să se străduiască să fie cei mai buni. Perspectivele dvs. diferite ne ajută să modelăm viitorul. Viitorul este captivant. Căutăm în mod constant noi modalități de a ne sprijini, de a ne antrena și de ne dezvolta oamenii deoarece afacerea Vodafone devine din ce în ce mai complexă în fiecare zi.
Alături de echipa Vodafone construim o cultură ce ne face să ne simțim apreciați, să finalizăm treaba și să lucrăm împreună pentru că suntem pasionați de a fi liderul comunicațiilor într-o lume din ce în ce mai conectată. Vodafone este cea mai importantă companie de telecomunicațîi din lume, suntem un brand global pe care milioane de oameni din orice colț al globului îl aleg pentru a comunica, a trimite mesaje sau a se conecta la serviciile de date ce ii ajută să profite la maxim în fiecare zi. Îți dorești să investești într-o carieră unde tehnologia este un loc de joacă? Vino la bord și crește cu noi!
Gata?

Publicat 11 mai 2022 Reactualizat 10 iun. 2022 Expiră 10 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.