AGENT DE VANZARI - Comisioane între $600 și $1200 lunar

Nusa Dua Distribution S.R.L.
5 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Avem nevoie de oameni perseverenți și motivați în echipa noastră care își doresc să facă mulți bani și să se dezvolte constant. Nu ai nevoie de experiență și poți lucra de oriunde! Vei primi training-uri, cursuri și asistență permanentă din partea noastră. Ai nevoie doar de perseverență și dedicare.

Vom face training-uri și ședințe împreună cu toată echipa pentru a ne cunoaște mai bine și a ne dezvolta!

Link înscriere în echipă: https://forms.gle/bGyDmWs3asAq48mAA

!ATENȚIE!

Suntem în top 5 agenții de marketing pe nișa de Real Estate din US.
Vei avea acces la training-uri, cursuri, apeluri săptămânale pentru a avea o rată de succes cât mai mare. În plus, doar pe baza training-urilor și a documentelor pe care le vei primi, după o lună vei fi un adevărat maestru în acest skill de a seta apeluri de vânzări, prin mesaje.

În medie un appointment setter la noi face între $300 și $900 lunar.

Link înscriere în echipă: https://forms.gle/bGyDmWs3asAq48mAA

Descrierea jobului

Ce facem noi și cum ne poți ajuta?

Ajutăm agenții imobiliari din US să obțină mai multe deal-uri.
Ai nevoie de un cont de Facebook (de preferat contul tău personal) pe care să faci outreach (să dai mesaje) către agenți imobiliari din US. Scopul tău prin aceste mesaje este să setezi meeting-uri cu acești agenți (vei primi un script, deci nu va trebui să îți bați capul prea mult). Odată ce cineva a setat un meeting cu mine, scopul meu este să îi prezint cu ce îl putem ajuta și să devină clientul nostru. Comisionul tau pentru fiecare client semnat din partea ta este $300.

Suntem în top 5 agenții de marketing pe nișa de Real Estate din US.

Alegem doar 3 noi Appointment Setteri in fiecare luna, însă singura cerință este să investești 100 EUR pentru a intra în echipa noastră. Suna putin ciudat sa investesti o suma de bani pentru lucra undeva, insa facem acest lucru pentru a ne creea atât nouă o siguranță că nu vei pleca cu toată informația după primele 2 zile, în plus rata ta de implicare va fi mai mare, acesta fiind si motivul principal pentru care echipa noastra se bazeaza pe un grup de persoane restrans, dar foarte muncitor.
​Vei avea acces la training-uri, cursuri, apeluri săptămânale pentru a avea o rată de succes cât mai mare. În plus, doar pe baza training-urilor și a documentelor pe care le vei primi, după o lună vei fi un adevărat maestru în acest skill de a seta apeluri de vânzări, prin mesaje.

În medie un appointment setter la noi face între $300 și $900 lunar.

Link înscriere în echipă: https://forms.gle/bGyDmWs3asAq48mAA

Atenție! Vei fi plătit pe comisioane, pentru fiecare client semnat vei primi 300$.

Toate mesaje se dau începând cu ora 17, deci trebuie să fii liber seară. Dacă nu ești disponibil, nu completa mai departe formularul.

Link înscriere în echipă: https://forms.gle/bGyDmWs3asAq48mAA

Descrierea companiei

Salutare! Numele este Marius si vreau sa iti prezint cu ce ne ocupam noi si care sunt valorile si principiile echipei noastre.

Ce facem noi mai exact?

Ajutăm agenții imobiliari din US să obțină mai multe deal-uri. Ai nevoie de un cont de Facebook (de preferat contul tău personal) pe care să faci outreach (să dai mesaje) către agenți imobiliari din US. Scopul tău prin aceste mesaje este să setezi meeting-uri cu acești agenți (vei primi un script, deci nu va trebui să îți bați capul prea mult). Odată ce cineva a setat un meeting cu mine, scopul meu este să îi prezint cu ce îl putem ajuta și să devină clientul nostru.

Care este infrastructura organizationala?

Intreaga noastra companie functioneaza in sistem de INTRAPRENORIAT.

Fata de majoritatea firmelor care functioneaza pe sistemul de subordine sef-angajati, noi functionam circular. Mai exact, toate persoanele din echipa noastra sunt colaboratori, nu angajati, iar toata lumea genereaza profit in functie de munca pe care o depune, nu in functie de timpul alocat.

In firmele traditionale, seful plateste angajatii in schimbul unui numar de ore de munca in timpul unei luni. In firma noastra, compania plateste colaboratorii in functie de rezultatele pe care le au.

Asadar, nu exista conceptul de “salariu fix” in compania noastra. Ca sa intelegi mai bine, poti lua exemplu modelul de business UBER. Soferii de Uber castiga in functie de rezultatele pe care le aduc in companie, nu in functie de timpul alocat.

Bineinteles ca de cele mai multe ori, cu cat aloci mai mult timp pentru aceasta activitate, cu atat rezultatele sunt mai bune. Insa, degeaba stai 8 ore in masina pe loc, fara sa iei niciun client, pentru ca Uber nu te va plati cu nimic. Insa, cu cat ai mai multe curse, cu cat te comporti mai frumos cu clientii si primesti recenzii mai bune, cu cat esti mai consecvent si pus pe treaba, cu atat vei castiga mai bine. Tocmai de aceea, parerile sunt impartite cand vorbim de Uber. Sunt soferi care sunt foarte multumiti de aceasta aplicatie si sunt alti soferi care se plang si spun ca nu e rentabil sa muncesti in aceasta companie.

Exact la fel se intampla si in compania noastra. Ce trebuie sa intelegem de fapt: cu cat te concentrezi mai bine, aloci mai mult timp pentru dezvoltare si aceasta activitate, tii cont de sugestiile noastre, cu atat vei avea rezultate din ce in ce mai bune.

Valorile noastre

Acum ca ai inteles cine suntem, cu ce ne ocupam si unde vrem sa ajungem, lasa-ma sa-ti prezint valorile companiei noastre. Ele sunt extrem de importante si trebuie sa fie respectate de oricine din echipa noastra, astfel incat sa transmitem o imagine clara clientului. Vrem sa ne diferentam de piata si sa transmitem toti acelasi vibe, astfel incat totul sa decurga in simbioza.

1. Suntem profesionisti - respectam toate regulile si sugestiile companiei, astfel incat sa avem o reputatie imaculata fata de clienti. Respectam mereu datele, orele stabilite si promisiunile pe care le facem fata de clienti si echipa. Nu intarziem si nu facem niciun fel de actiune prin care sa compromitem calitatea serviciilor pe care le oferim.

2. Suntem relaxati - chiar daca suntem profesionisti, asta nu inseamna ca trebuie sa fim rigizi fata de clienti si coechipieri. Nu suntem formali degeaba, zambim des, avem incredere in noi si suntem deschisi catre ceilalti. Nu impunem niciun fel de bariera fata de clienti sau coechipieri, astfel incat colaborarea sa devina rigida. Fiecare client sau coechipier trebuie sa simta ca poate discuta orice cu noi, fara sa ne simta distanti.

3. Suntem o familie - suna a cliseu, dar asta ne dorim in compania noastra. Tinand cont ca nu exista sef, toti suntem colaboratori si lucram de la egal la egal, n-are sens sa ne credem superiori si sa nu fim uniti. Nu ne barfim, nu cream bisericute, ne spunem totul in fata, ne dezvoltam impreuna, lucram in echipa.

Iti multumesc pentru timpul acordat ☺

Link înscriere în echipă: https://forms.gle/bGyDmWs3asAq48mAA
Publicat 3 Mart. 2023 Reactualizat 17 Mart. 2023 Expiră 2 Apr. 2023
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.