Publicat 03 Mai 2019 | Expiră 03 Iun 2019

AGENT DE TURISM - CHISINAU

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Paralela 45 Molturism SRL partener local al Paralela 45 Turism in Moldova - Chisinau, este in cautare de personal pentru agentia din Chisinau. Se cere:

- Studii superioare (finalizate sau care urmează să fie finalizate anul curent),
- Studiile superioare în turism sau deținerea unui certificat de turism categoria A/B reprezintă un avantaj (însă nu sunt obligatorii),
- Cunoașterea limbilor: română, rusă, engleză,
- Cunoştinţe şi aplicare PC MS Office,
- experienta de minim 1 an in domeniul turismului

Descrierea jobului

Comunică cu clienţii pentru a elabora o ofertă competitivă,
- Efectuează şi gestionează comenzi în sistemele de rezervări proprii cât şi ale partenerilor,
- Urmăreşte în permanență ofertele firmelor concurente de pe piaţă,
- Se asigură de dezvoltarea unor bune relaţii de colaborare cu reprezentanţii agenţiilor de turism şi a celorlalţi operatori de turism,
- Participă la întrunirile şi târgurile periodice ale operatorilor de turism, la nivel național și internațional,
- Verifică corectitudinea întocmirii documentelor financiare,
- Recepţionează şi soluţionează prompt reclamaţiile clienţilor.

Compania oferă:
- Salariu atractiv,
- Pachet social complet,
- Loc de muncă confortabil în cadrul unei companii multinaționale în plin proces de dezvoltare,
- Birou de activitate în centrul oraşului,
- Telefon mobil, inclusiv abonament lunar achitat din contul firmei,
- Training-uri de perfecționare în domeniu, seminare în țară și peste hotare,
- Excursii, info-tur, întâlniri corporative în ţară și peste hotare.
Dacă eşti interesat de un loc de muncă stabil, trimite CV-ul tau la adresa de e-mail [email protected] sau vino în agenţie pe Strada V. Alecsandri 129 nr. 3A, Chişinău.

Date de contact:
Tel.: +373 67 352845, +373 69 479082
Mail: [email protected]

Te așteptăm cu drag în echipa noastră!

Descrierea companiei

Agentia Paralela 45 a fost infiintata in aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agentii private din Romania. Astazi, este cel mai reputat tour-operator din Romania, cu o retea nationala formata din 40 de agentii directe sau in franciza. De peste 25 de ani, Paralela 45 a rezistat pe piata turistica romaneasca pentru ca este un brand puternic, sustinut din spate de “brandul” Alin Burcea, omul care contribuit la dezvoltarea turismului in Romania, fiind primul presedinte fondator ANAT (1991-1993) si secretar de stat la Ministerul Turismului (2001-2002).

Membra a celor mai prestigioase asociatii nationale si internationale de profil – ANAT, IATA, ASTA – Paralela 45 ofera turistilor sai servicii complexe: chartere, turism intern si corporate, evenimente, vacante de grup sau individuale, programe sociale si de seniori, croaziere, rezervari de bilete de transport (avion, autocar, tren), rezervari hoteliere, obtinerea de vize turistice, ghizi specializati, inchiriere de masini. “Specialitatea noastra” o reprezinta cele peste 125 de circuite - culturale, istorice pentru care suntem apreciati, multe dintre acestea regasindu-se doar la noi, cu plecari din orasele Romaniei ce dispun de aeroport.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

AGENT DE TURISM - CHISINAU  -  PARALELA 45 TURISM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close