Publicat 08 Nov 2019 | Reactualizat 08 Dec 2019 | Expiră 09 Dec 2019

Agent de securitate magazin

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ai studii medii finalizate.
Ești în posesia unui atestat profesional de Agent de pază şi protecţie.
Ai experiență anterioară de minim doi ani pe o poziţie similară într-un magazin.
Ești rezistent la stres, ai un bun auto-control, tact şi discreţie în abordarea şi tratarea situaţiilor de muncă apărute.
Ai disponibilitate de lucru în ture şi în zile de weekend.

Descrierea jobului

Ce ai de făcut:

Asiguri paza şi securitatea bunurilor, clienţilor şi angajaţilor.
Previi şi combați sustragerea şi distrugerea bunurilor din magazin.
Monitorizezi sistemul de supraveghere video.
Intervii şi tratezi eventualele incidente cu calm şi seriozitate.
Participi la inventarierea mărfurilor din gestiune.
Îți ajuți colegii din magazin atunci când aceştia au nevoie.
Colaborezi cu colegii din magazin pentru rezolvarea eventualelor problemelor apărute.
Iți informezi şeful direct despre activităţile şi incidentele apărute.

Beneficiile tale:
Nivelul de salarizare variază în funcție de nivelul de experiență.
Tichete de masa.
Asigurare de sănătate.
Decont de transport.
Primă de vacanță.
Discount special la toate cumpărăturile din Cărturești.
Participare la traininguri interne.
Atmosferă placută de lucru.

Descrierea companiei

Despre Cărturești

La Cărturești ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul. Construim librării frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți arhitecți, selectăm cele mai bune cărți, titluri de muzică și filme, alegem cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design, organizăm și găzduim sute de ateliere și evenimente interesante, ne implicăm în viața comunității și susținem proiecte culturale și sociale.


Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlineste anul acesta 19 ani de când a deschis prima librărie, într-o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands România, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia și Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile noastre.

Echipa Cărturești

Cărturești nu stă pe loc. Suntem o echipă curioasă, plină de energie, în continuă transformare. Avem 33 de librării în București și în țară, plus o librărie online [carturesti.ro] și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri, fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi. Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.
Suntem o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial, activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor.

Oportunități la Cărturești

Poți contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
Ai mereu sprijin în găsirea și realizarea obiectivelor profesionale și personale. Suntem interesați de pasiunile tale și visurile tale și facem tot ce ne stă în putință să le încurajăm.
La Cărturești ai programe de training cu adresabilitate specifică, dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
Încurajăm un program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei;
Ai loc să îți dezvolți sau chiar să îți reorientezi cariera în interiorul organizației;
Exprimă-te & dezvoltă-ți creativitatea implicându-te în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, ROD/Romanian Design, Școala Librarilor etc.).

Expirat
Agent de securitate magazin  -  DIRECT CLIENT SERVICES (CĂRTUREȘTI)

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close