Publicat 12 Iul 2021 | Reactualizat 09 Aug 2021 | Expiră 12 Aug 2021

Agent Curatenie - Constanta

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana căutată pentru acest rol va fi o persoană responsabilă, cu un grad ridicat de seriozitate, ordonată și atentă la detalii. De asemenea, ne dorim o persoană capabilă să lucreze atât individual cât și în echipă, o persoană punctuală și sociabilă.
Un aspect pe care îl considerăm un avantaj este experiența în menținerea curățeniei, în special în spații de birouri și cabinete medicale.

Descrierea jobului

Ne așteptăm ca în mod recurent viitorul membru al echipei să:
- Respecte programul de lucru stabilit cu coordonatorul echipei
- Întrețină curățenia în cabinetele medicale și în birouri în conformitate cu standardele companiei
- Asigure curățenia și igienizarea periodică a diferitelor suprafețe (uși, ferestre, etc) conform protocolului
- Întrețină mobilierul (șterge praful și lustruiește)
- Ajute la determinarea necesarului de materiale pentru curăţenie

Descrierea companiei

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în nouă orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu) și o clinică la Londra; are 112 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați și o echipă de peste 450 de angajați, dintre care 130 medici și cinci specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar nouă din clinici sunt avizate ATI. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu. Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.

Expirat
Agent Curatenie - Constanta  -  Clinicile Dr. Leahu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close