Publicat 27 Aug 2008 | Expiră 27 Sep 2008

Agent credite - consilier clientela

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- intreprinzator
- determinat
- flexibil

Descrierea jobului

Un job flexibil, care necesita doar o intelegere in linii mari a sistemului bancar de credite. In functie de nivelul de colaborare care se negociaza/semneaza, responsabilitatile sunt urmatoarele:
- crearea unui portofoliu propriu de clienti
- ofertarea si intocmirea dosarului de credit
- promovarea serviciilor companiei

Beneficii:
- introducerea in sistemul bancar
- program flexibil, fara ore fixe
- comisioane lunare de peste 500 EUR

Descrierea companiei

OCG functioneaza ca si o societate de consultanta, brokeraj si intermediere de credite (relatia client-bancă) adresandu-ne atat clientilor persoane fizice cat si clientilor persoane juridice. Oferim servicii de consultantă n contractarea unui credit, respectiv obtinerea unei finantări, dar si ntocmirea dosarului de credit premergător aprobării si semnării contractului.

De ce ?!? De unul singur ar trebui sa mergi de la o banca la alta, incercand sa obtii informatii cat mai complete (comisioane, costuri ascunse, etc ...) pentru a putea face o comparatie - relativa - a ofertelor. Apoi ar urma sa iei o decizie si sa completezi, fara indrumare, documentele necesare dosarului de credit. Ai face un nou drum la banca pentru a depune dosarul … in schimb, prin noi, pe langa faptul ca scapi de \"alergatura\", beneficiezi de facilitati in cadrul unor banci partenere, ai parte de o prezentare obiectiva a ofertelor si iti oferim consilierea necesara pentru a putea face cea mai buna alegere si in cunostinta de cauza ... toate acestea GRATUIT si fara nici o obligatie din partea ta - datorita parteneriatelor pe care le avem incheiate cu diferitele institutii financiare.

Diferenta ?!? noi am facut o prioritate din a oferi SOLUTII celor care au ajuns intr-un impas sau se afla intr-o anume dificultate. In astfel de situatii ne putem demonstra cel mai bine experienta acumulata si capacitatea noastra de a solutiona probleme. Dorim să oferim clientilor cea mai potrivită varianta de finantare, adaptată nevoilor fiecăruia si n cel mai scurt timp.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Agent credite - consilier clientela  -  OCG S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close