Publicat 25 Sep 2008 | Expiră 26 Oct 2008

agent/consilier imobiliar

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul pentru postul de agent imobiliar trebuie sa aiba excelente abilitati de comunicare, sa fie un bun orator, sa aiba experienta in negociere si vanzare si, de asemenea, sa aiba abilitati de lucru in echipa.Cunostintele de baza juridice, de arhitectura si urbanism sunt un atu.

Descrierea jobului

Daca iti place sa lucrezi cu oamenii, daca vrei bani,daca ai putere de convingere si crezi ca te-ai putea descurca pe postul agent imobiliar, noi iti oferim acesata sansa. Noi iti punem la dispozitie: masina noua, proprie, telefon cu 400 minute incluse, birouri ultradotate intr-un sediu modern situat in zona exclusivista,calculator propriu, comision de 30% la care se adauga un bonus de 10% pentru sumele ce depasesc planul firmei. Iar tu trebuie sa lucrezi intru-un cadru de munca organizat pt a-ti putea pune in valoare capacitatile. CASTIGURI PESTE 1000EURO/LUNA

Descrierea companiei

Companie imobiliara cu un sediu ultradotat in Cotroceni, specializata in tranzactiile cu terenuri si cu imobile noi construite, apartamente de lux.

Expirat
agent/consilier imobiliar  -  neolandinvest real estate

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close