Publicat 01 Iul 2006 | Reactualizat 25 Iul 2006 | Expiră 01 Aug 2006

Agent Comercial

Client eJobs
1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii medii sau superioare in domeniul tehnic, cunostinte medii de lb. Engleza, carnet conducere cat. B, operare calculator (Office – nivel avansat), minim 1 an experienta in vanzari, inteligent, extrovertit, sociabil, comunicativ, corect, loial, sincer.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
o culege informatii specifice in vederea monitorizarii si dezvoltarii pietei de servicii in zona de deservire a firmei ;
o prospecteaza piata si transmite oferte ;
o propune strategii de dezvoltare a serviciilor firmei ;
o respecta sarcinile primite de la seful ierarhic.

Beneficii:
o contract individual de munca full-time pe perioada nedeterminata ;
o tichete de masa ;
o salariu atractiv si motivant ;
o munca intr-un colectiv tanar si cooperant ;
o posibilitatea de a promova si de a face cariera.

Descrierea companiei

Este una dintre primele firme din România care a promovat implementarea celor mai noi tehnologii în domeniul protectiei electronice a bunurilor si persoanelor, reusind sa dezvolte pe piata nationala solutii integrate de securitate bazate pe echipamente si produse de ultima ora apartinând celor mai mari companii din lume.

Activa pe piata de securitate din România încã din 1992, firma a cunoscut o dezvoltare continua atât din punct de vedere al resurselor dar mai ales în privinta diversificarii ofertei de produse si servicii si, în acelasi timp, a competentelor. Evolutia aceasta a avut însa loc pe bazele unui reper care a ramas constant în tot acest timp: orientarea politicii firmei catre clienti.

Promovând o politica de firma orientata catre client, prin ofertarea unor produse si servicii de calitate, din septembrie 2003 în firma s-a implementat Sistemul de Managementul Calitatii ISO 9001/2000, în domeniile de proiectare, instalare, service.

Expirat
Agent Comercial  -  Client eJobs

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close