Agent comercial

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Persoane organizate, comunicative, dispuse la deplasari saptamanale in tara (1-2 zile) si la lucru in Bucuresti si zonele limitrofe.
Placerea de a conduce si placerea de a lucra cu oamenii sunt doua dintre trasaturile noilor colegi pe care le-am aprecia.

Descrierea jobului

Agentul comercial este una dintre interfetele societatii. Acesta discuta cu clientii si incerca sa gaseasca solutii privitoare la solicitarile acestora (impreuna cu colegii din back-office), recolteaza probele de produsele alimentare si ape de la clienti, in conformitate cu normele in vigoare, preda clientilor documentatia furnizata de laborator in urma analizelor si expertizelor, mentine relatiile comerciale existente si dezvolta noi relatii comerciale. Comunica permanent cu departamentul comercial (back office) si departamentul de receptie a probelor.
Agentul va avea in grija masina frigorigica (refrigerare/ congelare) si telefon de servciu.
Permisul de conducere cat. B si lipsa cazierului sunt conditii obligatorii.
Beneficii salariale si extrasalariale, traininguri si consiliere in cariera; oportunitati de evolutie profesionala in cadrul companiei sunt ceea ce poate oferi integrarea in echipa ICA R&D.

Descrierea companiei

ICA Research & Development este o companie care combina cu succes traditia cercetarii stiintifice romanesti in domeniul alimentar cu noutatea celor mai performante tehnici de laborator.

Inca de la inceputuri, institutul a avut menirea de a desfasura activitati suport pentru dezvoltarea industriei alimentare romanesti.

In prezent activitatea institutului se axeaza atat pe fundamentarea stiintifica si testarea tehnologica la scara pilot a unor noi tehnologii si concepte ce tin de siintele alimentatiei, cat si pe testarea unor produse deja existente, cu scopul de asigura consumatorului obisnuit un aliment sigur si corespunzator nevoilor nutritionale actuale.

Publicat 26 ian. 2022 Expiră 25 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.