Publicat 04 Mar 2021 | Reactualizat 01 Apr 2021 | Expiră 04 Apr 2021

AGENT COMERCIAL VANZARE PRODUSE PETROLIERE Bihor-Satu Mare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Capacitate de organizare;
Capacitate de lucru cu oamenii;
Capacitate de comunicare;
Capacitate de efort sustinut, rezistenta la stres;
Abilitati de negociere;
Atitudine orientata catre client si nevoile acestuia;
Relationare cu oameni cu diverse niveluri de educatie si medii socio-culturale;
Capacitate de rezolvare a problemelor;
Capacitate de analiza si lucru cu cifrele;
Abilitati de redactare corespondenta comerciala si rapoarte de activitate;
Rezistenta la lucru sub presiune (indeplinire obiective vanzari, recuperare solduri, reclamatii clienti, etc.);
Disponibilitate pentru deplasari frecvente in zona alocata;
Experienta relevanta in vanzari B to B (minim 2 ani), preferabil in domeniile: vanzari produse petroliere, vanzari auto (autoturisme, vehicule comerciale, camioane, autobuze, microbuze, remorci), vanzari piese auto si accesorii, vanzari acumulatori, uleiuri si lubrifianti, vanzari anvelope.

Descrierea jobului

Promoveaza si vinde produsele in mod direct, defineste, dezvolta si implementeaza programe de vanzari;
- Evalueaza corect oportunitatile de afaceri din zona desemnata;
- Promoveaza produsele companiei, identifica potentiali clienti si ii fidelizeaza pe cei existenti;
- Atinge obiectivele de vanzari ale companiei, initiaza actiuni corective, analizeaza variantele si programeaza cheltuielile;
- Executa intregul proces de vanzare: negociaza termenii comerciali, semneaza contractele si asigura servicii post-vanzare;
- Dezvolta portofoliul de clienti, indeplineste cerintele operationale, isi programeaza fiecare sarcina si este orientat spre rezultate;
- Controleaza termenele de plata si scadentele facturilor;
- Asigura suport operational clientilor si tine inregistrari corecte, prezentand periodic rapoarte de vanzari si analize de piata.

Descrierea companiei

Suntem partenerul de incredere pentru fiecare industrie si tip de afacere.

Din 2001 oferim solutii personalizate partenerilor nostri: firme de transport, constructii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere. Am reusit asta pentru ca, pe langa statutul de client, pentru noi, fiecare companie care apeleaza la serviciile si solutiile noastre devine partener. Impreuna am gasit de fiecare data solutii adaptate fiecarui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul. Nu ne-am limitat nicio clipa la solutia cerere-oferta, ci am creat servicii integrate si moderne pentru solutii clare si sustenabile.

Portofoliul OSCAR include in principal furnizarea de motorina prin utilizarea unor canale de distributie variate: vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de carburant OSCAR disponibile in reteaua de statii OSCAR: DIESELpoint Access si RO concept OSCAR. De-a lungul timpului am completat portofoliul cu benzina, bitum si lubrifianti.

Bazandu-ne pe o infrastructura logistica moderna si extinsa ce include o retea de depozitare proprie si o flota moderna de 77 autocisterne, OSCAR susține promisiunea de calitate facuta partenerilor sai. Experienta acumulata, cunoasterea profunda a cerintelor pietei, orientarea spre dezvoltarea de solutii personalizate si un flux controlat prin lantul logistic integrat, dau certitudinea ca produsul dorit este disponibil la calitatea ceruta, la locul si timpul promis.

Suntem astazi cea mai mare companie petroliera independenta distribuitoare de carburant din Romania.

www.oscars.ro

Expirat
AGENT COMERCIAL VANZARE PRODUSE PETROLIERE Bihor-Satu Mare  -  Oscar Downstream SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close