Publicat 09 Iun 2008 | Reactualizat 08 Iul 2008 | Expiră 10 Iul 2008

Agent Comercial materiale de constructii

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta relevanda in domeniul vanzarilor , constituie un avantaj experienta in vanzarea materialelor de constructii in special : placaj tego, parchet laminat,osb, policarbonat , placaj mdf si pal,vata minerala,sandwich panel pvc , panouri sandwich aluform poliuretan,lambriu pvc,profile metalice,tevi scurgere polipropilena.

Descrierea jobului

Locul de munca ofertat implica o munca de teren prin deplasari catre santierele in lucru sau in deschidere,gasirea de zone si proiecte unde pot fi facute cunoscute ofertele noastre catre potentiali viitori clienti.
Se solicita permis de conducere ctg B, buna cunoastere a strazilor din Bucuresti si a celor din imprejurimi,buna cunoastere a limbii romane,coerenta si acuratete in exprimare in vederea unei cat mai bune exprimari in relatia directa cu clientul astfel ca acesta sa aibe acces la o prezentare clara,concisa organizata in continut si idei iar informatiile de interes pt client sa-i fie usor accesibile in prezentare.
Gestionarea contractelor de vanzare-cumparare,tinerea evidentei vanzarilor si a derularii acestora, incasarea platilor si evidenta platilor scadente.

Descrierea companiei

Eurokurt Construct are ca principal obiect de activitate importul de materiale de constructii si vanzarea acestora pe piata materialelor de constructii din Romania.

Expirat
Agent Comercial materiale de constructii  -  S.C. EUROKURT CONSTRUCT S.R.L.