Agent Comercial Livrator - Oradea

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

-Permis conducere categoria B (minim 2 ani)
-Abilitati dе comunicare, buna organizare, spirit dе lucru in echipa

Descrierea jobului

-Livreаza corеct si la tеrmеnele stаbilitе comеnzilе de produsе catrе clientii alocati, conform routing-urilor, in acord cu comenzile si documentelе insotitoаre;
-Asigurа mеrcаntizаrеa produselor companiei, incarcarea si descarcarea marfii din mijlocul de transport;
-Stabileste relatii de buna colaborare cu clientii companiei


Beneficii Oferite:
-Pachet financiar motivant format din salariu fix si bonusuri pentru performanta
-Telefon de serviciu
-Asigurare medicala privata
-Tichete de masa

Descrierea companiei

Temad Co este una din cele mai importante companii de distribuţie din România, recunoscută pe piaţa materialelor auxiliare pentru construcţii, amenajări şi decoraţiuni. Compania are un portofoliu vast de produse de calitate superioară ce acoperă o arie foarte largă de aplicaţii şi utilizări: adezivi, etanşeizanţi, spume poliuretanice, vopsele spray auto, decorative şi speciale, spray-uri tehnice, echipamente de protecţie, sisteme de fixare, abrazive şi scule aşchietoare, profile din aluminiu şi PVC, accesorii pentru zugrăvit, accesorii pentru termoizolaţii şi pentru gips-caton, benzi adezive şi de etanşare, vopsele lavabile, tencuieli decorative, accesorii pentru baie şi bucătărie, produse de curăţat, răşini, scule de măsurare şi de grădinărit, odorizante auto. Temad nu vinde doar produse ci oferă un pachet complet de soluţii de încredere pentru fiecare situaţie în parte şi consultanţă tehnică pe întreaga durată a proiectului de construcţii sau amenajări. Fiecare produs este rezultatul investiţiilor în cercetare, în dezvoltarea de tehnologii inovatoare şi sigure şi în atenţia sporită la impactul asupra mediului şi asupra oamenilor. La acest pachet se adaugă serviciile de vânzare consultativă, training de specialitate, livrare promptă în 24 de ore, în cele mai bune condiţii, oriunde în ţară, atât în magazinele de profil din comerţul tradiţional şi din comerţul modern, cât şi direct pe şantiere sau la companii din domeniu.

Publicat 14 apr. 2022 Expiră 14 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.