Publicat 03 Iul 2008 | Reactualizat 01 Aug 2008 | Expiră 03 Aug 2008

Agent Comercial - Departament Vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal pentru acest post:

- are calitati pentru departamentul de vanzari;
- are carisma, stie sa vorbeasca la telefon cu potentialii clienti;
- este prezentabil(a), poate participa la intalniri fata-in-fata, poate sustine prezentari in fata unor grupuri de oameni;
- este organizat(a), isi tine bine evidenta clientilor si a comenzilor; stie, poate si vrea sa lucreze in echipa
- are disponibilitate pentru deplasari si delegatii.

Descrierea jobului

Firma Gefil S.A. angajeaza Agent Comercial – Departament Vanzari pentru punctul de lucru din Ploiesti. Impreuna cu firma Gepro SRL, cele doua companii alcatuiesc Gepro Grup. Pentru mai multe detalii despre domeniul de activitate puteti consulta www.gepro.ro

Interviurile se vor desfasura 2-3 etape, selectia urmand sa fie cat mai serioasa si stricta. De asemenea, selectia se va face in urma unei familiarizari cat mai bune cu viitorul loc de munca. Interviurile se vor desfasura in a doua jumatate a lunii iulie a.c.

Principalele responsabilitati ale postului:

- Stabilit relatii cu clientii via telefon/e-mail;
- Trimis oferte de pret, tinut evidenta ofertelor trimise;
- Tinut evidenta comenzilor obtinute, dat comenzile in lucru;
- Urmarirea incasarii banilor;
- Deplasari pentru intalniri cu clientii importanti sau pentru prezentari (optional pentru inceput) in vederea stabilirii de contacte si obtinerii de comenzi.

Beneficiile si remuneratia se vor negocia in urma interviurilor finale. Inca din stadiul incipient insa, conducerea va avea o idee generala asupra cerintelor candidatilor.

Pentru mai multe detalii, pseroana de contact este: Horia Prodan - manager marketing, vanzari.

Descrierea companiei

GEFIL S.A. - productia, sub licenta sau conceptie proprie, de pulberi, spumanti, stingatoare, accesorii PSI, este liderul autohton in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor. De-a lungul timpului, Gefil a avut colaborari cu numeroase firme din tara si din strainatate. Acestea au fost permanent imbunatatite si prelungite in special datorita capacitatii firmei noastre de a executa comenzile eficient si de a asigura de fiecare data un standard de calitate garantat.

Expirat
Agent Comercial - Departament Vanzari  -  S.C. GEFIL S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close