Agent Collection (6/8 ore)

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Gi Group recruteaza pentru partenerul sau, una dintre cele mai importante companii europene in domeniul managementului creantelor, achizitiilor portofoliilor de creante, al activitatilor de colectare si de factoring, candidati pentru rolul de Agent Collection.

Se poate opta pentru program de lucru de 6 sau 8 ore.

Candidatul ideal:

- Bune abilitati de comunicare;
- Abilitati dovedite de negociere;
- Putere de convingere;
- Atitudine pozitiva si orientata spre rezultate;
- Experienta in activitatea de colectare debite reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

- Gestionarea unui portofoliu de clienti;
- Contactarea telefonica a acestora si informarea lor cu privire la soldurile restante;
- Negocierea conditiilor de plata conform procedurilor interne;
- Prezentarea modalitatilor de plata;
- Analizarea si raportarea situatiei portofoliului gestionat;
- Monitorizarea respectarii intelegerilor de plata agreate cu debitorii.

Beneficii:

- Posibilitatea de a lucra part-time sau full-time (6/8h);
- Locatie centrala (Tineretului);
- Asigurare medicala;
- 7Card;
- Acces la Bookster;
- Program de training;
- Posibilitatea dezvoltarii unei cariere pe termen mediu si lung.

Ne puteti trimite CV-ul si pe adresa de e-mail: Simona.Milea@gigroup.com

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 20 sept. 2021 Expiră 20 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos