Publicat 26 Feb 2021 | Reactualizat 26 Mar 2021 | Expiră 29 Mar 2021

Agent Call Center

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam colegi dornici sa invete, sa se afirme in cadrul companiei noastre prin calitatea muncii depuse, prin initiativa si entuziasm. Daca esti la inceput dе drum sau iti doresti o schimbare in cariera, noi iti oferim oportunitatea dе a te dezvolta in cadrul unei companii multinationale si dе a beneficia dе training-uri dе formare profesionala alaturi dе un colectiv tanar si un management participativ.

- Abilitati dovedite dе negociere;
- Putere dе convingere;
- Foarte bune abilitati dе comunicare interpersonala;
- Atentie la detalii;
- Foarte bune abilitati dе organizare si prioritizare a activitatilor si timpului dе lucru;
- Orientare catre rezultate;
- Experienta de minim 1 an in activitatea dе colectare debite/lucru cu clientii in regim dе call-center; - Studiile juridice constituie un avantaj, dar nu sunt obligatorii;
- Bune abilitati dе lucru cu calculatorul: Word, Excel, Outlook;
- Atitudine pozitiva si orientata spre rezultate;
- Disponibilitate dе a lucra full-time.

Descrierea jobului

- Contactаreа dеbitorilor aflati in procedura de executare silita si preluarеа аpеlurilor in vederеa recuperarii sumelor datorаte dе acestiа, аplicand tehnicile si stаndardеle de calitate stabilite;
- Recuperarea sumelor restante, conform termenelor si procedurilor departamentale, actionand politicos si eficient;
- Instruirea debitorilor in legatura cu metodele de plata si propunerea de variante de achitare a restantelor;
- Solutionarea situatiilor speciale ale debitorilor din sfera sa de competenta intr-o maniera politicoasa si profesionala;
- Colaborarea cu alte departamente implicate in procesul de colectare;
- Pastrarea istoricului interactiunii cu debitorii, pentru rezolvarea optima a cazurilor;
- Lucreaza in echipa in vederea atingerii obiectivelor companiei;
- Duce la indeplinire alte cerinte venite din partea conducerii companiei.

BENEFICII:

- Salariu motivant, bonuri de masa si bonusuri de performanta;
- Abonament medical privat, la Regina Maria;
- Oportunitatea de a-ti incepe cariera intr-o companie multinationala;
- Posibilitati de dezvoltare profesionala;
- Program de lucru 8 ore pe zi (L-V)
- Mediu de lucru atractiv;
- Management de tip participativ.

Descrierea companiei

KREDYT INKASO este unul dintre liderii pietei de colectare creante din Polonia, inca din anul 2001 si totodata, unul dintre cele mai mari grupuri de investitii din Europa. In prezent, isi desfasoara activitatea in tari precum Polonia, Rusia, Romania si Bulgaria.

INCEPAND DIN 2001, suntem prima companie din Polonia ce a investit in portofoliile de credite neperformante. Debutul companiei la Bursa de Valori din Varsovia, a avut loc 6 ani mai tarziu, in anul 2007.

Prin inscrierea la aceasta pozitie va exprimati acordul ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate, prelucrate si stocate de catre Kredyt Inkaso Investments RO S.A. in scopul inscrierii in baza de date, a recrutarii si/sau selectiei pentru pozitia/pozitiile deschise la care ati aplicat in vedere unui post disponibil in cadrul Kredyt Inkaso Investments RO S.A., realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, precum si autoritatilor publice, in baza legislatiei in vigoare. Aceste informatii vor fi stocate in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A. si pot fi transmise/portate partenerilor, imputerniciti ai operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO S.A., societati ce au ca obiect “activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii.
Sunteti de acord ca aceste date cu caracter personal sa fie stocate timp de 5 ani, avand dreptul de a solicita accesul la datele dvs cu caracter personal, rectificarea, stergerea, restrictionarea prelucrarii sau portabilitatii acestora printr-o cerere scrisa transmisa pe adresa de email dpo@kredytinkaso.ro sau prin posta la adresa Str. Invingatorilor nr. 24, cladirea Victory Business Center, etaj 6, sector 3, Bucuresti.
Kredyt Inkaso Investments RO S.A. precum si imputernicitii operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO S.A., societati ce au ca obiect “activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii pot colecta, prelucra si stoca urmatoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, varsta, sex, date de contact (telefon, email, skype, adresa de domiciliu/resedinta), conturi personale si profesionale de pe platforme de socializare, experienta profesionala, ocupatie, venit si/sau asteptari de venit, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.
Kredyt Inkaso este operator autorizat de date cu caracter personal cu numarul 27447.
Sunteti de acord sa participati la procesul de recrutare si selectie (interviuri: fata in fata si/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – daca este cazul, testare psihologica, recomandari de la fostii angajatori etc.) in vederea completarii dosarului de recrutare si selectie care va fi prelucrat si stocat in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A. si/sau imputernicitilor operatorului de date cu caracter personal ai Kredyt Inkaso Investments RO S.A.
Prin aplicarea la acest anunt de recrutare inteleg si sunt de acord ca datele mele cu caracter personal precum numele, prenumele, imaginea mea, precum si alte date furnizate in CV (adresa, numar de telefon, data de nastere, adresa de email etc.) vor fi colectate de Kredyt Inkaso Investments RO S.A. – operator autorizat de date cu caracter personal cu numarul 27447, in scopul procesului de recrutare.
Sunt de acord sa particip la procesul de recrutare si selectie (interviuri: fata in fata si/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – daca este cazul, recomandari de la fostii angajati etc. in vederea completarii dosarului de recrutare si selectie care va fi prelucrat si stocat in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A.
Inteleg ca datele mele cu caracter personal vor fi colectate in conditii de siguranta, pentru a proteja confidentialitatea si vor fi stocate timp de 5 ani si ca imi pot retrage consimtamantul in orice moment. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea procesarii conform consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Expirat
Agent Call Center  -  KREDYT INKASO Investments RO S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close