Publicat 10 Iul 2020 | Reactualizat 07 Aug 2020 | Expiră 10 Aug 2020

Agent Call - Center; program 12/24; 12/48

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ne dorim o persoana comunicativa si implicata in activitatea pe care o desfasoara.
Sunt necesare:
- bune abilitati dе utilizare a calculatorului;
- rezistenta la stres;
- disponibilitate pentru lucru in ture: 12/24; 12/48

Descrierea jobului

Job-ul consta in:
- monitorizare Backend Star Taxi;
- procesare date;
- suport tehnic pentru colaboratori si clienti;

Beneficii:
- salariu negociabil;
- decontarea transportului;
- bonuri dе masa;
- contract pe o perioada nedeterminata.

Un job dinamic si diversificat, intr-un mediu placut, modern si prietenos unde vei invata in fiecare zi si iti vei dezvolta cariera.
Acest job este un "must have" pentru tine, daca esti sau daca vrei sa devii o persoana atenta la detalii, cu un nivel conversational excelent si cu o capacitate rapida dе adaptare la diferite situatii.

Descrierea companiei

StarTaxi este o companie de dezvoltare si promovare software, care administreaza, dezvolta si promoveaza aplicatia de comanda taxi, StarTaxi

Star Taxi App SRL (compania), în calitate de operator, prelucrează datele tale cu caracter personal in scopul selectarii si recrutarii pentru posturile vacante ale companiei. Conform legislației in vigoare, beneficiezi de următoarele drepturi: acces, rectificare, ștergere, restricționare a prelucrării, portabilitatea datelor, opoziție, de a nu fi supus unor decizii automatizate, de a te adresa autorității de supraveghere. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor tale, te invitam sa accesezi politica noastră de confidențialitate.
Prin trimiterea CV-ului si aplicarea la unul din posturile companiei confirmi ca ai citit politica noastră de confidențialitate.

Expirat
Agent Call - Center; program 12/24; 12/48  -  STAR TAXI APP SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close