Publicat 08 Dec 2006 | Expiră 08 Ian 2007

agent bancar

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Bun vanzator, dinamic,motivat, ambitios, cu abilitati de comunicare, dornic de promovare in cariera in cea mai puternica banca din domeniul locuintelor din Europa . Experienta in vanzari constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Promovarea unui produs financiar/bancar nou pe piata bancara din Romania, intermedierea si consilierea clientilor. Pastrarea integritatii imaginii institutiei si promovarea acesteia. Orientarea catre client, acordarea de consultanta profesionista, instruire si traininguri platite de banca, excursii in strainatate, premii in obiecte si bani, o cariera de succes in domeniul financiar-bancar bazata pe performanta, retribuire conform rezultatelor.

Descrierea companiei

Cea mai veche si importanta banca din domeniul locuintelor din Europa, avand la baza in Romania, actionariatul celor mai puternice grupuri financiare din Germania si Austria, fiind singura banca ce promoveaza un produs ce ofera cel mai mare randament financiar de pe piata, fiind accesibil si util tuturor categoriilor de persoane , indiferent de varsta, venituri, motivatie.

Expirat
agent bancar  -  PF Dan Lorand Constantin

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close