Publicat 23 Sep 2006 | Reactualizat 24 Sep 2006 | Expiră 24 Oct 2006

agent bancar

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Abilitati de comunicare, dornic de o cariera intr-o banca de prestigiu, intreprinzator, dinamic, hotarat, prezentabil. Experienta in vanzari constituie avantaj. Oferta se adreseaza persoanelor active, indiferent de obligatiile contractuale permanente, care doresc sa intre intr-o echipa de profesionisti alaturi de care sa promoveze intr-o cariera de succes.

Descrierea jobului

Vanzare de produse bancare , prospectarea pietei, orientare catre client. Excelenta retributie in functie de performanta si interesul manifestat, sanse rapide de promovare si trecere de la part time la full time, traininguri gratuite asigurate de specialistii bancii, premii in bani si obiecte, excursii in strainatate,etc.

Descrierea companiei

Consortiu bancar multinational alcatuit din cele mai puternice banci din Germania, Austria, Romania. Cea mai puternica banca din domeniul locativ din Romania. Promoveaza un produs destinat tuturor categoriilor de persoane indiferent de varsta, venituri, motivatie, accesibil intregului segment de piata.

Expirat
agent bancar  -  PFA Lukacs Ladislau

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close