Publicat 13 Iul 2008 | Expiră 13 Aug 2008

AGENT ASIGURARI

CONFIDENTIAL
30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

incredere in sine;
abilitati de comunicare;
dinamic;
spirit organizatoric;
convingator;

Descrierea jobului

Agentul de asigurare este persoana fizica in baza autorizarii unui asigurator, sa negocieze sau sa incheie in numele si in contul asiguratorului contracte de asigurare cu tertii, conform conditiilor stipulate in contractul de mandat incheiat, fara sa aiba calitatea de asigurator sau broker de asigurare

Descrierea companiei

Societatea noastra este o persoana juridica romana,activand pe piata de brokeraj in asigurari din anul 1998,bucurandu-se pana in prezent de o buna reputatie si o excelenta relatie cu clientii si colaboratorii.
Societatea este autorizata sa functioneze de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare.
Societatea noastra are ca obiect de activitate consultanta specializata in desfasurarea activitatilor de management al riscului si incheierea de asigurari,cautand solutii pentru reducerea cheltuielilor determinate de expunerea la risc a clientilor nostri.
Societatea este membru al Uniuni Nationale a Societatilor de intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania-UNISCAR.

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

AGENT ASIGURARI  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close