Publicat 11 Iun 2008 | Reactualizat 10 Iul 2008 | Expiră 12 Iul 2008

Agent Asigurari

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana dinamica, flexibila, abilitati excelente de comunicare, persuasiva cu atitudine proactiva si orientare catre client.
Experienta in vanzari constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Crearea, mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti.
Intocmirea rapoartelor zilnice si saptamanale de activitate.
Cursuri de training gratuite, bonusuri in functie de performante, program flexibil, castiguri nelimitate, comision din realizari; posibilitati reale de promovare.

Descrierea companiei

Allianz-Tiriac Asigurari este compania numarul unu pe piata romaneasca a asigurarilor. Operand pe toate segmentele importante de asigurari – auto, bunuri, raspundere, viata, sanatate -, am reusit sa ne impunem prin seriozitate si consecventa in promovarea celor mai ridicate standarde de calitate in ceea ce priveste serviciile si produsele oferite. Performantele noastre contribuie la progresul si cresterea continua a valorii grupului din care facem parte – Allianz, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din lume.

Expirat
Agent Asigurari  -  S.C. ALLIANZ TIRIAC ASIGURARI S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close