Publicat 01 Dec 2007 | Reactualizat 30 Dec 2007 | Expiră 01 Dec 2007

agent asigurari

CONFIDENTIAL
50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Oricine stie ca cel mai de valoare bun al unei companii il reprezinta angajatii sai. Angajatii nostri sunt oameni motivati, energici, ambitiosi si doritori sa-si imbogateasca continuu experienta si cunostintele. Oferim un mediu de lucru performant, care furnizeaza angajatilor confort si satisfactie.
Daca sunteti o persoana activa si doriti sa lucrati intr-un mediu competitiv, cu perspective pe termen lung, va invitam sa aplicati pentru oricare din pozitiile disponibile in acest moment in cadrul companiei ASTRA - UNIQA. Veti beneficia de traininguri de specialitate si de experienta de peste 31 de ani pe care o demonstreaza de nenumarate ori consultantii nostri.

Descrierea jobului

Intermedieri asigurari(toate tipurile).
Posibilitatea de avansare.
Comisioane atractive,polita de raspundere profesionala gratuita+asigurare de viata cu acumulare capital gratuita timp de 3ani.

Descrierea companiei

Inca de la inceputuri, ASTRA - UNIQA a detinut o pozitie importanta in piata asigurarilor, fiind in prezent cea mai mare companie dupa marimea capitalului social si una dintre primele companii in ceea ce priveste cifra de afaceri.

Cuvintele cheie pentru expansiunea ASTRA - UNIQA sunt modernizarea si flexibilitatea.

Patrimoniul impresionant al companiei, actionarii sai puternici – Nova Trade Group, unul dintre cele mai mari holdinguri din Romania si UNIQA Group, liderul pietei austriece de asigurari si unul dintre cei mai mari asiguratori europeni, reprezinta garantia unei companii solide si stabile.

In conditiile unei piete competitive, ASTRA - UNIQA mizeaza pe urmatoarele avantaje:
- acoperire teritoriala completa - peste 200 de sucursale si agentii in toata tara - putere financiara ridicata – 157,6 milioane RON capital social - flexibilitatea portofoliului de produse - peste 70 de tipuri de asigurari - experienta si profesionalismul angajatilor.

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

agent asigurari  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close