Publicat 03 Oct 2007 | Expiră 04 Oct 2007

agent asigurari

CONFIDENTIAL
5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

persoana dinamica, studii superioare, cel putin 25 de ani, dornica de a face bani si cu inclinatii spre lucrul cu oamenii, sa aiba prestanta.

Descrierea jobului

cautarea unor noi clienti, prezentarea produselor financiare ale firmei, pregatirea mapelor de lucru, cautare in bazele de date si intretinerea celor existente, intretinrea si efectuare de service la clientii deja existenti in bazele de date, participati inclusiv la trainingurile organizate de noi gratuit. Programul este flexibil, veiturile sunt mari daca va tineti de treaba, nicaieri nu castigati bani daca nu sunteti persoana organizata si perseverenta.

Descrierea companiei

Companie multinationala intrata pe piata romaneasca de doi ani, a deschis acest nou sector de cateva luni si ofera posibilitati de avansare reale. Daca sunteti orientat spre cariera si bani, veniti si veti castiga cu certitudine. Conducerea si investitorii nostri sunt englezi si isi doresc din toata inima sa vada ca aveti succes. Succesul dvs este si al nostru!

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

agent asigurari  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close