Publicat 12 Sep 2007 | Expiră 12 Sep 2007

agent asigurari

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Conditiile de inscriere sunt cetatenia romana, studii cel putin medii si varsta de minim 18 ani. Persoane dinamice, ambitioase, dormice de un castig suplimentar (fara a afecta locul de munca avut), comunicativa, perseverenta,

Descrierea jobului

Activitatea agentului broker este una de colectare de semnaturi (formulare) si extinderea retelei prin introducerea de noi agenti. Nu trebuie sa vindeti nimic, iar persoana de la care obtineti semnatura nu trebuie sa cumpere nimic!

Inscrierea ca agent-broker pentru pensiile private va ofera oportunitatea de a realiza venituri nelimitate in perioada septembrie 2007 - ianuarie 2008 pe baza efectelor Legii 23/2007, plus posibilitatea de a va consolida pe viitor o cariera full-time sau un al doilea job part-time si flexibil in cadrul companiei nationale Salve Club Romania. Veti putea participa la proiecte similare, precum si la activitati clasice de servicii in domeniul asigurarilor.

Descrierea companiei

Societatea SALVE CLUB SRL este prima societate din Romania autorizată de CSSPP pentru brokeraj în beneficiul societăţilor de administrare a fondurilor de pensii private: BCR Fond de Pensii, ING Fond de Pensii, BT AEGON Pensii Private, AVIVA Pensii Private, Allianz Pensii Private, PRVA Prima Pensii Private, GENERALI Pensii Private, INTERAMERICAN Pensii private, OTP Pensii Private, BRD Pensii, Omniasig Pensii Private, MKB Romexterra Pensii, AIG Fond de Pensii, Banc Post Pensii Private

Expirat
agent asigurari  -  SALVE CLUB

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close