Publicat 31 Oct 2007 | Expiră 31 Oct 2007

agent asigurari Rca-uri

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

sociabil, comunicativ, muncitor, vorbaret, placut,

Descrierea jobului

Eurobrokers cauta colaboratori pe perioada nelimitata, pentru campaniile de Rca-uri (asigurari auto de raspundere civila obligatorii) , Comisionul este foarte bun: ~15% din valoarea politei. Inscrierea nu costa nimic! Se lucreaza cu toate societatile de asigurari din piata! Preturi avantajoase pt client, cele mai bune de pe piata: Alianz, Bcr- Asigurari, Unita, Asirom, Astra, Ardaf, Omniasig, Asiban, Bt asigurari, Generali asigurari, etc

Descrierea companiei

Istoric
Eurobrokers group asigurari
asigurari de orice tip: RCA,Casco,asigurari de VIATA, CASA,PENSII PRIVATE,orice la orice companie: AIG LIFe,Alianz/Tiriac,Unita,Astra,Omiasig,Asiban,Euroasig,Generali group, Grawe,Ardaf

Servicii Oferite -
In cadrul programelor de parteneriat cu societatile de asigurare serviciile oferite de un – broker de asigurare se rezuma la urmatoarele:

identificarea si evaluarea expunerii la risc;

identificarea si analiza solutiilor de acoperire prin asigurare;

gestionarea portofoliului de asigurari incheiate;

consilierea de specialitate la regularizarea daunelor.
EUROBROKERS GROUP – BROKER DE ASIGURARE S.A. este o firma de brokeraj in asigurari, care s-a infiintat in urma cu cativa ani prin fuziunea mai multor companii de intermediere. EUROBROKERS GROUP – BROKER DE ASIGURARE S.A. pune la dispozitia clientilor sai ofertele celor mai bune firme de asigurari atat din tara cat si din lume.

EUROBROKERS GROUP – BROKER DE ASIGURARE S.A. ofera clientilor sai cele mai avantajoase optiuni in alegerea societatii de asigurare, la care acestia vor putea incepe un program, dupa cerinţele, nevoille şi posibilităţiile fiecaruia. Astfel veti putea alege produsele care vi se potrivesc cel mai bine.

EUROBROKERS GROUP – BROKER DE ASIGURARE S.A. colaboreaza cu societati de asigurare reprezentative cum ar fi: AIG Life, AIG Romania, Allianz Tiriac Asigurari, Omniasig, Generali Asigurari, Grawe, ARDAF, ASTRA, Unita, BCR Asigurări, BT Asigurări,etc...

Compania EUROBROKERS GROUP – BROKER DE ASIGURARE S.A. va ofera un portofoliu complex de asigurari, acoperind practic toate clasele posibile de risc cu cele mai sigure produse de pe piata. Compania colaboreaza cu firme de top, care in timp si-au castigat respectul si incredera fata de oameni.
Prin brokerii societatii, compania va sta la dispozitie oriunde si oricand aveti nevoie.

EUROBROKERS GROUP – BROKER DE ASIGURARE S.A. vă oferă următoarele tipuri de asigurări:
- Asigurare de viaţă/Pensie Privată -
Compania EUROBROKERS GROUP – BROKER DE ASIGURARE S.A. vă oferă cele mai atractive programe de asigurari de viata la următoarele companii de asigurări: AIG Life, Generali, AllianzTiriac si Grawe. Aceste asigurari de viata cu acumulare de capital, pot fi transformate la incheirea contractului in pensii private.

Tot prin EUROBROKERS GROUP – BROKER DE ASIGURARE S.A., puteţi incheia o polita de viata ce poate fi cesionata n favoarea unei bancii in vederea contractarii unui credit pentru locuinţe, astfel, familia dumneavoastră fiind protejată financiar n caz de deces sau invaliditate totală si permanenta.

- RCA -
La noi puteţi ncheia asigurările de răspundere civilă auto la una din societăţile dorite.
- CASCO -
Compania noastra vă ofera cele mai atractive produse din punct de vedere al cotaţilor şi
al calităţii serviciilor.
- Asigurări de bunuri -
- Asigurări de persoane -
- Asigurări maritime, de aviaţie şi transport -
- Asigurări specifice n domeniul agricol şi mecanizarea agriculturii -
- Asigurări riscuri financiare –
- Asigurari de raspundere civila profesionala -
- Asigurări medicale

Broker de asigurari la :"Eurobrokers Group" puteti deveni si dvs.Nu va trebuie decat o buna comunicare,o buna socializare cu intreg colectivul dvs(familie,prieteni,colegi,cunoscuti) si un pic de perseverenta! Asadar pt orice detaliu,contactati-ma!
Pensiile private &Asigurarile de viata vor fi afacerea urmatorului deceniu in Romania. Companiile interesate estimeaza ca activele sistemului de pensii private vor depasi 1 miliard de euro in urmatorii trei ani si se vor apropia de 10 miliarde de euro in urmatorii zece ani,asadar nu mai astepati daca va incadrati in profilul de mai sus, va asteptam sa faceti parte din colectivul nostru!.

Expirat
agent asigurari Rca-uri  -  EUROBROKERS GROUP ASIGURARI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close