Publicat 28 Sep 2006 | Reactualizat 29 Oct 2006 | Expiră 29 Oct 2006

Agent Asigurari; Director Vanzari; Inspector asigurari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- seriozitate
-perseverenta
-abilitati comerciale si de comunicare
-sistem relational bine dezvoltat
-spirit competitiv

Descrierea jobului

Poti gasi o sansa pentru viitorul tau. Noi credem ca atunci cand iti alegi o cariera potrivita pregatirii, dorintelor si aspiratiilor tale, succesul in viata iti este asigurat.
Acest principiu, care ne conduce in selectarea si pregatirea personalului, face din Omniasig Asigurari de Viata S.A. un loc in care merita sa-ti construiesti o cariera, un viitor
Lucrand in vanzari, sarcina ta este de a te concentra asupra nevoilor, aspiratiilor si viselor tale si ale clientilor tai. Vei proiecta cele mai bune solutii financiare pentru acestia.

Cand vei realiza aceasta, relatiile tale cu clientii devin semnificative, atat pentru ei, cat si pentru tine, ceea ce va aduce tututor avantaje si impliniri.

Tu vei avea:

VENITURI NELIMITATE-stabilindu-ti singur obiectivele legate de venituri si fiind singurul stapan al drumului pe care ai ales sa-l urmezi in noua cariera.
PROGRAME DE TRAINING- luam in serios pregatirea personalului nostru. Chiar daca nu ai experienta in vanzari, programul nostru de training multidimensional te va purta catre succes.
SPRIJIN CONTINUU- chiar si dupa ce ti-ai stabilit o cariera, Omniasig Asigurari de Viata S.A. iti ofera suport continuu prin intalniri de lucru si programe de pregatire pentru a-ti imbunatati constant cunostintele si abilitatile. Gandim aceasta ca pe o investitie inteligenta in viitorul tau si al nostru.
INDEPENDENTA- consilierii nostri de asigurari pot lucra in oricare din agentiile noastre din Bucuresti sau din tara. Vei putea sa-ti stabiliesti singur programul si sa-ti alegi singur clientii.
OPORTUNITATEA UNEI CARIERE- este deschisa oricarei persoane perseverente, serioase, ambitioase, deschise si capabile de a lucra in echipa. Un consilier Omniasig Asigurari de Viata are mai multe alegeri decat iti poti imagina

Descrierea companiei

Omniasig Asigurari de Viata este o societate de asigurare si reasigurare specializata n asigurari de viata, o companie dinamica, solida din punct de vedere financiar si cu o imagine puternica, fiind una dintre cele mai cunoscute si mai respectate firme de profil din Romnia.
Compania a fost nfiintata n decembrie 1997 si are un capital social subscris de 16.200.000 RON
Viziunea
Omniasig Asigurari de Viata este ferm hotarta sa-si sprijine clientii n rezolvarea necesitatilor majore cu care acestia se confrunta:

protectia familiei;
independenta financiara pentru copii n perioada studiilor, sau a debutului n casnicie;
mentinerea garantata a stilului de viata, indiferent de situatiile prin care [asiguratii] trec ntr-un anumit moment;
prosperitatea si securitatea intereselor n afaceri;
viata linistita si pensie lipsita de griji;
Actionariat
Firma are ca actionari principali compania Omniasig SA si grupul financiar olandez TBIH Financial Services Group NV.
Omniasig SA, companie specializata n asigurari generale, este membra a grupului Wiener Stdtische, pozitionat pe locul I n piata asigurarilor din Romnia.
Grupul financiar olandez TBIH Financial Services Group NV este un nume de referinta n mediile financiare internationale. Grupul TBIH, cu actionari ca Deutsche Bank, BERD si Kardan Ltd, este unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est, fiind actionar majoritar al unor companii de asigurare si fonduri de pensii ce si desfasoara n prezent activitatea n 9 tari.

Omniasig Asigurari de Viata este membra a Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare din Romnia - UNSAR - si, de asemenea, membru asociat al prestigioasei organizatii Life Insurance Marketing and Research Association - LIMRA International.

Reasiguratori
Ca protectie mpotriva expunerii, Omniasig Asigurari de Viata plaseaza n reasigurare proiectele cu grad ridicat de risc, avnd relatii cu lideri mondiali n domeniul reasigurarilor de grup, de viata si de sanatate: Gen Re (AAA), Partner Re Zurich (AA-).

n semn de recunoastere a profesionalismului si dedicarii tinerei echipe de care dispune, compania a fost recompensata cu premii: „Polita anului 2002 - pentru produsul Dental Care” de catre revista Piata Financiara , „Produsul anului 2002 pentru creativitate – polita Dental Care” de catre publicatia PRIMM, n cadrul galei Premiile pietei asigurarilor, „Premiul pentru dinamism in anul 2003” , „Trofeul 1 asig” in 2004, \"Premiul special pentru dezvoltare durabila\" in 2005.

Expirat
Agent Asigurari; Director Vanzari; Inspector asigurari  -  SC Omniasig Asigurari de Viata SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close