Publicat 02 Feb 2007 | Reactualizat 04 Mar 2007 | Expiră 05 Mar 2007

Agent aprovizionare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Sudii superioare
-Experineta in aprovizionare de minim 3 ani
-Engleza –nivel mediu
-MS Office –foarte bine
-Permis de conducere categorai B
-Foarte bune abilitati de comunicare si negociere
-Disponibilitate la program prelungit
-Domiciliu in jud.Hunedoara

Descrierea jobului

- Se subordoneaza sefului de departament aprovizionare transport
- Asigura si raspunde de aprovizionarea resurselor materiale, conform cerintelor specificate.
- Primeste referatele pentru achizitionarea resurselor materiale,avizate si semnate care sa cuprinda standarde,dimensiuni ,caracteristici.
-Lanseaza cereri de oferta, realizeaza analiza ofertelor (de regula min. 3 oferte) si propune selectarea unui furnizor.
-Intocmeste comenzile, le prezinta pentru aprobare reprezentantilor legali ai societatii si le depune la furnizori.
-Raspunde de clarificarea tuturor problemelor legate de calitatea resurselor comandate (standarde, dimensiuni, caracteristici) inclusiv pentru transmiterea documentatiilor tehnice de executie , daca este cazul.
-Raspunde de derularea comenzilor/contractelor de aprovizionare cu asigurarea ritmicitatii procesului de aprovizionare, a stocului de siguranta, fara a crea stocuri supranormative.
-Informeaza operativ seful ierarhic asupra disfunctionalitatilor ce apar pe parcursul perioadei de aprovizionare, stocurile maxime sau minime cat si semnalele primite de la furnizori.
- Analizeaza si prospecteaza continuu piata pe care isi desfasoara activitatea, culege informatii despre produse si producatori si asigura banca de date la produsele de care raspunde ( firma, date de contact, persoane de contact).
- Asigura eficienta activitatii de aprovizionare prin adaptarea continua a acesteia cu nevoile reale de consum si utilizarea mijloacelor de transport la capacitatea maxima.
- Urmareste performantele furnizorilor, analizeaza neconformitatile aparute la receptie sau in timpul prelucrarii produselor aprovizionate precum si modul de rezolvare a sesizarilor si intocmeste Lista furnizorilor acceptati de companie.
-Urmareste buna gestionare, conservarea si depozitarea corespunzatoare a resurselor materiale aprovizionate.
- Participa la auditarea furnizorilor impreuna cu persoana nominalizata de Departamentul MC si participa la intocmirea raportului de audit.
- Urmareste primirea facturilor, avizeaza facturile pentru marfa comandata si urmareste efectuarea platilor pentru resursele materiale aprovizionate in scopul evitarii eventualelor litigii cu furnizorii.

Descrierea companiei

Producerea si comercializarea materialelor de contrustii:
- BCA
- produse izolatoare
- produse ceramice
- produse din beton

Expirat
Agent aprovizionare  -  SC MACON SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close