Publicat 16 Ian 2016 | Expiră 17 Feb 2016

Agenți de vânzări - jud. Botoșani, Suceava, Neamț, Vaslui (part-time/ full-time)

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vino în echipa Provident!
Angajam un agent de vânzări talentat. Pe tine.

De ce tu?
Pentru că îți plac oamenii. Știi cum să-I abordezi, să-i asculți și să le vorbești pe limba lor. Atunci când închei un contract, nu ai parte doar de o recompensă financiară ci și de satisfacția că ai ajutat pe altcineva să-și facă viața mai bună. Ești ambițios și motivat și-ți place această profesie în care niciodată o zi nu seamană cu alta. Competiția te stimulează, scoate ce e mai bun din tine. Ești în același timp un vânzător priceput, care inspiră încredere printr-o atitudine corectă, responsabilă și respectuoasă.

Descrierea jobului

Ce vei face la noi?

Vei promova compania și produsele noastre. Dar nu oricum, ci din perspectiva unei creditări responsabile. Ceea ce înseamnă că este important să identifici corect nevoile clienților tăi și să le oferi apoi cele mai bune soluții financiare pentru ceea ce își doresc. Este la fel de important să construiești o relație solidă, de durată, cu acești clienți care vor constitui portofoliul tău. Îți vei vizita clienții acasă, pentru a le acorda împrumutul și a încasa apoi ratele.

Ce facem noi pentru tine?

Te vei bucura de toate avantajele unui contract de muncă. Vei beneficia de o asigurare de accident, decontarea transportului și de acces la discounturi oferite de partenerii noștri, prin programele de recunoaştere dedicate angajaților Provident. Îți oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional și șansa unei cariere reușite. Știm că îți dorești stabilitate financiară, de aceea vei avea salariu fix și bonusuri în funcție de performanțele tale. Cât de mult câștigi în final, depinde doar de tine.
Abia așteptăm să-ți spunem:
Bine ai venit în echipa noastră!
www.provident.ro/cariere

Localitatile in care avem posturi vacante sunt:

- judetul Botosani: Botosani, Darabani, Mileanca, Stefanesti, Sulita, Todireni

- judetul Suceava: Suceava, Radauti, Fratautii Vechi, Marginea, Scheia, Sucevita, Vadu Moldovei

- judetul Neamt: Piatra Neamt, Alexandru Cel Bun, Tarcau, Targu Neamt, Vanatori Neamt

- judetul Vaslui: Vaslui, Husi, Bacani, Duda Epureni, Zorleni

Descrierea companiei

De ce noi?

La Provident ai șansa de a lucra într-un domeniu dinamic și de perspectivă: cel financiar. Avem un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani, suntem prezenți în opt țări, pe două continente și avem peste 2,6 milioane de clienți. În România, finanțăm ideile oamenilor de aproape un deceniu. Tot de atâta timp formăm oameni talentați, ca și tine, în agenți de vânzări profesioniști. La noi vei găsi un mediu de lucru deschis și flexibil, unde îți creezi singur programul de lucru. Vei întâlni oameni oricând gata să-ți ofere informații și care te vor sprijini în evoluția ta profesională. În plus, poți lucra pentru noi indiferent unde locuiești, pentru că suntem prezenți în toată țara.

Expirat
Agenți de vânzări - jud. Botoșani, Suceava, Neamț, Vaslui (part-time/ full-time)  -  Provident Financial Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close