Publicat 11 Iul 2018 | Reactualizat 10 Aug 2018 | Expiră 11 Aug 2018

Agenți de curățenie

1 post
Candidatul ideal ar trebui să fie onest, responsabil, disciplinat. Experiența în domeniu este un avantaj pentru angajare.

Apreciem persoanele active, muncitoare și responsabile, care sunt organizate și curate, politicoase și de încredere. Colegul ideal ar trebui să aibă spirit de observație, răbdare, viteză de reacție, capacitate de orientare în spațiu și comunicare.

Curățenie la sediul clienților ( birouri,apartamente, case, vile)
Curățenie generală
Curățenie după constructor
Curățenie de mentenanță
Mai exact, fiecare tip de curățenie poate presupune:Aspirarea întregii podele (gresie, parchet, mochetă, covoare, linoleum sau pardoseală epoxidică);
Spălarea fiecărei suprafețe cu soluții speciale;
Ștergerea prafului și lustruirea mobilierului;
Curățarea și dezinfectarea băilor și a bucătăriei;
Curățarea exterioară a frigiderului, aragazului, cuptorului cu microunde, cafetierei și a altor aparate electrocasnice;
Golirea și curățarea coșurilor de gunoi și scrumierelor, alimentarea coșurilor cu saci de plastic;
Ștergerea oglinzilor;
Îndepărtarea pânzelor de păianjen;
Ștergerea pervazelor, ușilor și plintelor;
Aerisirea și odorizarea încăperilor.
Spalărea geamurilor;
Ștergerea corpurilor de iluminat;
Tratarea cu soluții protectoare a suprafețelor din lemn, sticlă, inox, etc.
Spălarea faianței în baie și bucătărie.
Aspirarea și spălarea cu echipamente profesionale TENNANT a podelelor și pardoselelor pentru îndepărtarea resturilor fine;
Îndepărtarea molozului și a altor deșeuri;
Aspirarea pereților;
Curățarea petelor de vopsea, var, ciment și a altor materiale de construcții, a tocăriei, a feroneriei, țevilor, caloriferelor, etc.
...și altele.
GYO CLEANING este firma TA de curățenie!Iubim curățenia, și de aceea vă oferim servicii complete de curățenie generală și curățenie de întreținere a birourilor, spațiilor comerciale, caselor, vilelor, garsonierelor, apartamentelor și nu numai.Unul din principalele scopuri ale Gyo Cleaning este de a indeplini cerințele beneficiarilor noștri îndepărtând microbii, petele și acarienii. De asemenea, curățăm tapițeria mașinilor, canapelele și saltelele.V-ați săturat să vedeți lucruri împrăștiate peste tot? Vă displace total să ștergeți praful dintr-o încăpere pe care nu o folosiți frecvent? Sau pur și simplu nu aveți timp să faceți curățenia pe care o doriți?Vă stăm la dispoziție! Folosim cele mai bune produse și echipamente pentru curățenie de nivel profesional la prețuri accesibile. Suntem rapizi, eficienți și avem tot timpul bună dispoziție, fiindcă ne iubim meseria. Serviciile noastre SERVICIILE NOASTRE COMPLETE Curățenie în Garsonieră Curățenie în Apartament Curățenie în Casă sau Vilă Curățenie în Birou Alte Servicii Ce spun clienții noștri despre noi?Suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite de specialiștii Gyo Cleaning. Au venit cu toate materialele de care au avut nevoie, au parcurs metodic toată casa și i-au redat curățenia pe care noi n-avam timp s-o întreținem. Absolut toate așteptările ne-au fost depășite, și îi recomandăm cu toată căldura, indiferent de ce fel de curățenie aveți nevoie.Prietenii de la GYO Cleaning au început să facă parte din familie. Îi invităm să ne ajute cu curățenia aproape săptămânal, mai ales că avem familie mare și foarte puțin timp să ne ocupăm de acest aspect. Tocmai din cauza asta suntem foarte fericiți că i-am găsit, și recomandăm cu căldură oricui are nevoie de o firmă serioasă de curățenie.După îndelungi căutări pe Google și încercări cu diverse companii care oferă servicii de curățenie putem să spunem că suntem cei mai mulțumiți de GYO Cleaning, ca urmare a serviciilor impecabile și prompte de curățenie pe care le prestează. Putem apela la dumnealor chiar și în cele mai grele circumstanțe, după o petrecere de Crăciun la birou, având siguranța că vom găsi locul de muncă perfect curățat și gata de activitate.GYO Cleaning au fost oamenii care ne-au ajutat să ne păstrăm gospodăria curată în mod constant, în ciuda suprafeței mari de acoperit și a dificultăților întâmpinate. N-o să găsiți pe cineva mai bun din perspectiva profesionalismului și a seriozității. Noi nu lucrăm decât cu cei mai buni!Mai multe testimoniale aici »
Expirat
Agenți de curățenie  -  GYO Cleaning Experts