Affiliate e-Network Marketing

ARNET srl - 30 poziții
Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal


Ambitie, preocupat de dezvoltare personala si profesionala.
Împreună cu noi poți intra în rândul celor care câștigă bani pe Internet prin programul nostru de Afiliere și Network Marketing Digitalizat. Folosește-ți abilitățile de navigare pe Internet pentru a genera vânzări online. Programul nostru de Afiliere este un sistem de parteneriat pe bază de comision de 20%. Recompensarea activității se face prin comisioane și bonusuri motivante, în funcție de performanță.

Descrierea jobului

Dezvoltam un proiect interesant, organizat științific și digitalizat de Afiliere și e-Network Marketing. Este un proiect în care vă puteți valorifica, cu doar câteva ore pe săptămână, abilitățile de navigare pe Internet, de utilizare a social media, abilitățile de relaționare, dar și capitalul relaţional pe care îl aveți.
Sunt în căutare de parteneri care să se implice la extinderea sa și să beneficieze de avantajele pe care le oferă proiectul. Poate fi o soluție eficientă, verificată în practică, de creșterea veniturilor.
Aștept răspunsul dumneavoastră pentru a vă trimite informații.
Schimbând cultura, poți schimba totul ҉

Descrierea companiei

Proiectul pe care vi-l propunem este în frumoasa industrie de Afiliere și e-Network Marketing, este organizat științific și digitalizat și oferă avantaje financiare dar si de dezvoltare personala foarte interesante. Suntem singurii din piață care, pe aceeași platformă, oferă atât simplitatea și accesibilitatea câștigurilor prin afiliere, dar și stabilitatea și veniturile pasive ale e-Network Marketingului. Este viziunea noastră originală pe care am construit întreg proiectul. Asta ne face eficienți, diferiți și unici.
Publicat 2 mai 2022 Reactualizat 1 iun. 2022 Expiră 1 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.