Publicat 12 Sep 2008 | Reactualizat 11 Oct 2008 | Expiră 13 Oct 2008

Advertising Sales Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta relevanta in vanzari publicitate (minim doi ani); constituie avantaj ocuparea unei pozitii similare.

Descrierea jobului

Realizarea targetului de vanzari spatii publicitare in cadrul revistei \"web4imm\"; exista doua categorii de spatii publicitare - cat.A in interiorul articolelor publicate; cat.B grupate sub titulatura \"marketplace\"

Descrierea companiei

SMSTech este o companie de servicii IT si servicii design & copywriting. Serviciile IT acoperite de noi sunt: web design, programare web, optimizare, web hosting, rezervare domenii, promo on-line; ne identificam prin: small & medium software technology.

Creative service presupune oferirea de servicii grafice necesare IMM, dar si persoanelor fizice; sloganul nostru in domeniul grafic este: ?Lasa-ne pe noi sa cream pentru tine!?

Intreaga activitate o sustinem si prin revista de specialitate web4imm - ghid practic de webdesign, software & grafica.
Publicatia web4imm si-a propus sa lanseze pe piata romaneasca un produs de media care sa tina pasul cu know-how-ul dobandit de oamenii de afaceri si managerii de mari companii.

Intr-un context media aglomerat, publicatia web4imm se distinge prin calitate, reflectand semnificatia reala a expresiei \"publicatie premium\". Investim foarte mult in calitate, pentru ca suntem de parere ca elitele mediului de business romanesc merita publicatii pe masura, care sa le fie partenere de dialog si in care sa se poata regasi. O dimensiune importanta a publicatiei web4imm este targetarea, un exemplu fiind distributia nominala, prin posta si curier, liderilor din mediul de business si politic al Romaniei.

Pozitionare si Structura
Revista premium de e-business, cu accent pe campurile managementul si marketingul afacerilor on-line, ce prezinta piata de e-business din Romania si modalitatile prin care putem face un aliat puternic din aceasta
Revista prezinta cele mai valoroase viziuni, strategii şi tendinţe ale pietei locale de e-business, cuprinzand analize si opinii de specialitate, explicarea termenilor de specialitate, prezentarea tehnicilor de e-marketing expuse de nume consacrate in consultanta si practica de e-business.
Aspiratii
Revista se doreste a fi un ghid practic de webdesign, software, e-marketing si grafica, un nod de intalnire a celor mai valoroase viziuni de management, marketing si comunicare din domeniulon-line, precum si un instrument util pentru valorosul mediu de afaceri ce devine internetul.
Elemente de diferentiere
Analize, strategii si viziuni de e-business prezentate in amanunt si intr-o forma ce inspira cu adevarat cititorul, beneficiarul informatiei.
Suntem transparenti in furnizarea tuturor datelor ce privesc continutul si distributia revistei.
Revista atinge nominal formatori de opinie si oameni de decizie, cei care pot promova constant si durabil imaginea si notorietatea unui brand, unui produs sau serviciu.
Aspectul si layout-ul revistei sunt de calitate maxima, desi revista se distribuie gratuit.

Revista se distribuie, de asemenea, in mediul politic, unui numar consistent de lideri politici si parlamentari implicati insa in mediul de afaceri.
Target
Targetul este alcatuit din persoane de ambele sexe, cu varsta cuprinsa intre 25 si 55 de ani, cu venituri care depasesc 1000 euro, absolventi de invatamant superior sau post-universitar.
Pozitionarea targetului – top si middle management in cadrul celor mai de succes companii din Romania
Structura target – persoane de succes din punct de vedere profesional, ce lucreaza in medii motivante, cu aspiratii inalte, si care doresc sa invete si sa se perfectioneze doar de la cel mai bun.
Format si Distributie
Format inchis: A4
Format deschis: A3
Coperta: DCL 150 gr/mp, plastifiata, lucioasa
Interior: DCL 90 gr/mp, lucioasa
Limba: Romana
Pret: Gratuita
Aparitie: Revista lunara, 10 numere/an (numere bilunare pentru Ianuarie/Februarie si August/Septembrie)

DISTRIBUTIE
Adresata nominal catre top si middle manageri din cadrul companiilor nationale si multinationale, in virtutea unei baze de date date ce se actualizeaza periodic.
TIRAJ : 5.000 exemplare.
TIRAJ DIGITAL: 15.000 exemplare

Am intram in Romania incepand cu 15 aprilie. Vino alaturi de noi!

Expirat
Advertising Sales Manager  -  Concrete Grup

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close