Publicat 03 Oct 2008 | Reactualizat 01 Nov 2008 | Expiră 03 Nov 2008

Advertising manager Reţeaua Info-Sănătate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

CANDIDATUL IDEAL:
Angajatul ideal pentru aceasta pozitie este dinamic, prezentabil, bun comunicator. Se solicita bune abilitati de comunicare si relationare, cunoasterea foarte bine a limbii engleze si a Office-ului (Word, Excel, Powerpoint), skills-uri de marketing.

Atentie! CV-urile trebuie sa aiba si poza dvs. Multumim!

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Jobul este pentru Departamentul de vanzari publicitate al Retelei Info-Sanatate (reviste, indoor advertising, distributie flyere).

BENEFICII
Beneficii de baza - telefon, asigurare medicala.
Venitul mediu lunar pentru job este de 700-900 de euro pe luna, putand ajunge pentru vanzari foarte bune la 1300-1500 de euro (venitul lunar este compus din salariu de baza fix + comision variabil in functie de vanzarile lunare).

Descrierea companiei

RETEAUA INFO-SANATATE este cea mai extinsa retea nationala de informare si promovare in 230 de locatii in peste 60 de orase din tara. In cadrul retelei se distribuie setul de reviste gratuite Info-Sanatate si materiale (fluturasi, pliante) din domeniul medical si educational, destinate publicului larg. Toate publicatiile si materialele informative distribuite sunt gratuite!

Setul de reviste are un tiraj de 80-100.000 exemplare pe luna, cel mai mare tiraj auditat de BRAT pentru revistele de sanatate.

Detalii la www.info-sanatate.ro

Expirat
Advertising manager Reţeaua Info-Sănătate  -  Reteaua Info-Sanatate

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close