Publicat 13 Feb 2008 | Reactualizat 13 Mar 2008 | Expiră 15 Mar 2008

administrator

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

persoana cu spirit organizatoric si simt practic, dornica de munca si de un job stabil; dorinta de a munci intr-un mediu corect; bun gospodar si cu initiativa

Descrierea jobului

aprovizionarea materialelor consumabile necesare firmei; activitati legate de organizare si urmarire transport intern si international; intocmire documentatie necesara declaratii Intrastat; secretariat; relatii cu Camera de Munca; depunere declaratii lunare.
Se acorda salariu fix negociabil la angajare, telefon si bonuri de masa. Prime de concediu.Deplasarile pentru interesul firmei cu autoturism. Posibilitate de a evolua in departamentul de vanzari ceea ce confera accesul la bonusuri din vanzari.

Descrierea companiei

Firma se ocupa cu importul de sisteme de climatizare specializate pentru tratarea aerului in incintele piscinelor acoperite si al oricaror sisteme din domeniul ventilatie- climatizare; realizam lucrari de la proiect la punere in functiune, functie de dorinta clientului.

Expirat
administrator  -  Consult Mob srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close