Publicat 14 Ian 2008 | Reactualizat 12 Feb 2008 | Expiră 14 Feb 2008

ADMINISTRATOR

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

O persoana ordonata, sociabila, dornica si capabila sa invete rapid, sa reziste in conditii de stres si sa se descurce in orice situatie.

Descrierea jobului

Functia: administrator
Responsabilitati: intretinerea locului de munca si a mijloacelor auto din dotare; coordonarea activitatii de reparatii si renovare la locul de munca si a mijloacelor auto din dotare (reparatii diverse de mica amploare); gestionarea contractelor cu prestatorii de servicii (intretinere, gaze, energie electrica, salubritate, etc.); participa la receptia fizica a produselor cand vin si la organizarea logica a depozitarii lor; livrarea produselor (pregatirea marfii pentru livrare si livrarea propriu zisa a lor in Bucuresti).
Beneficii: salarizare avantajoasa (se tine cont de orele suplimentare lucrate) si beneficiaza de suportul intregii echipe pentru a asimila toate cunostintele necesare desfasurarii activitatii.

Descrierea companiei

companie privata, din Bucuresti, care se ocupa cu comertul cu mobilier pentru copii si diverse alte articole pentru copii.

Expirat
ADMINISTRATOR  -  SC TUCOR SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close