Publicat 23 Iun 2007 | Reactualizat 11 Iul 2007 | Expiră 13 Iul 2007

Administrator

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

O persoana cu studii de specialitate (arhitectura sau interior design) care doreste sa faca ceva pe termen mediu si lung si sa ajute la ridicarea unui brand in piata de decor interior in Romania dar si in tarile invecinate

Descrierea jobului

Pe langa responsabilitati de executie pe anumite proiecte de decor interior, acest job include responsabilitati de creare si updatare regulata a unui portal, de monitorizare activitati angajati si colaboratori, creare si monitorizare legaturi cu alti decoratori din tara, aduce clienti (direct sau indirect) si se ocupa de marketingul brandului.
Responsabilitatile administrative sunt legate de personal, contabilitate si achizitii.

Descrierea companiei

VEGACOMP se bazeaza pe o echipa de artisti profesionisti coordonati de un manager cu experienta si are intentia de a construi un brand in piata de decor interior in urma lucrarilor executate si a potentialului existent.

Expirat
Administrator  -  Vegacomp Consulting SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close