Publicat 30 Mai 2007 | Reactualizat 28 Iun 2007 | Expiră 30 Iun 2007

Administrator

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana de sex feminin sau masculin, cu spirit de initiativa, care sa poate presta cel putin 2 ore zilnic functia de administrator, certificarea de administrator nu este esentiala dar este esentiala cunoasterea contabilitatii primare sau in partida simpla.

Descrierea jobului

* Plata facturilor catre furnizorii de utilitati, calcularea listei de intretinere, tinerea evidentei contabile precumm si incasarea cotelor de intretinere aferente apartamentelor din bloc.
* Rezolvarea problemelor administrative si de logistica care apar in cadrul asociatiei.

Descrierea companiei

Suntem o asociatie de proprietari care are nevoie disperata de un adninistrator. Oferta noastra este valabila si pentru studenti, care doresc sa isi castige atat bani de buzunar cat sa capete experienta administrativa si logistica. In acest sens mentionez ca pentru studenti am putea oferi si cazare in camere de serviciu cu baie la comun (tip camin). In acelasi timp acceptam orice candidatura: de la persoane pensionate pe caz de boala, persoane care dorest incadrare cu carte de munca, sau care sunt la pensie dar vor inca sa munceasca.

Expirat
Administrator  -  Asociatie de proprietari Mihail Eminescu 17

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close