Publicat 18 Sep 2006 | Reactualizat 01 Oct 2006 | Expiră 19 Oct 2006

Administrator site

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca esti pregatit pentru o noua provocare, sociabil, deschis, dispus sa lucrezi in echipa si gata sa depasesti asteptarile celor din jur considera ca ai deja un nou job.
Pentru a face fata cerintelor postului candidatul ideal trebuie sa aiba solide cunostinte de operare PC (Microsoft office, cdr, Internet explorer).

Descrierea jobului

Administrare web site (actualizare, adaugare stiri si oferte etc), elaborarea si expedierea newsletter-ului electronic, implicarea in elaborarea si derularea proiectelor de marketing si comunicare ale companiei.

Descrierea companiei

Aerotravel Lufthansa City Center este una dintre cele mai mari companii de turism din Romania cu reprezentare la nivel national. Aerotravel LCC dezvolta programe turistice atat pe segmentul \"Business travel\" cat si pe cel \"leisure travel\".

Expirat
Administrator site  -  Aerotravel Lufthansa City Center

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close