Publicat 04 Iul 2008 | Expiră 04 Aug 2008

Administrator sisteme IT

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Natura job-ului implica punctualitate si seriozitate, capacitate de a rezolva rapid probleme practice precum si disponibilitate/diplomatie in relatia cu personalul redactional. Candidatul ideal are un background intr-un job de suport tehnic/helpdesk, cu rezistenta la stress.

Descrierea jobului

Jobul implica depanari software si hardware ale sistemelor Windows PC, precum si operatiuni de intretinere a retelei Ethernet. Candidatul va lucra intr-o echipa cu experienta vasta in IT, intr-un Network Center cu echipament modern si intr-un departament unde creativitatea si autodepasirea sunt promovate si sustinute. Angajatii beneficiaza de abonament Orange la tarife Corporate, platit de firma.

Descrierea companiei

Jurnalul National este cel mai cunoscut brand de presa al ultimilor ani si este editat de catre trustul de presa Editura Intact. Sediul nostru este in Casa Presei Libere, ocupand etajele 8 si 9 si este complet informatizat.

Expirat
Administrator sisteme IT  -  Jurnalul National / Editura Intact

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close