Publicat 24 Mai 2007 | Reactualizat 24 Iun 2007 | Expiră 24 Iun 2007

Administrator Sistem - Reprezentant Service Clienti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Cunostinte IT harware: diagnosticare si configurare statii de lucru, echipamente periferice, echipamente de retea si comunicatii.
- Cunostinte IT software: instalare si configurare sisteme de operare desktop si aplicatii (platforma Microsoft). Cunostintele despre sisteme de operare server Microsoft / Linux constituie un avantaj.
- Experienta / abilitati in mentinerea relatiilor cu clientii. Prezentabil, responsabil, cu bune aptitudini de comunicare.
- Permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului

- Responsabil de relatia cu clientii in derularea contractelor existente de suport tehnic si vanzari, cu sprijinul colegilor din alte departamente (administrare servere, service/depanare, retelistica, vanzari, administrativ).
- Activeaza ca administrator de sistem pentru clientii desemnati, asigurand suportul tehnic si implementarea procedurilor / politicilor specifice la sediul acestora.
- Cunoaste infrastructura IT a clientilor din punct de vedere tehnic, procedural si operational, si recomanda si/sau implementeaza actiunile necesare eficientizarii acesteia conform nevoilor clientului, cu sprijinul celorlalte departamente.

Beneficii:
- Salariu: intre 300 si 400 Euro net
- Masina de serviciu (disponibila si in timpul liber)
- Telefon de serviciu
- Conditii optime pentru acumularea de experienta si dezvoltare a carierei.

Descrierea companiei

In cei 10 ani de existenta pe piata, CAMSCAPE SERVICES a dezvoltat parteneriate cu firme din diverse domenii de activitate, ca furnizor pentru o gamă completă de produse si servicii IT. De la vânzări de echipamente si software, service si interventii la sediul clientului până la solutii integrate si managementul proiectelor IT complexe.

Aveti sansa de a lucra într-o companie aflatã într-o rapidã crestere, într-un domeniu dinamic si în permanentã dezvoltare si de a face parte dintr-o echipa tanara, motivata si cu spirit colegial.

Expirat
Administrator Sistem - Reprezentant Service Clienti  -  Camscape Services SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close