Publicat 04 Aug 2008 | Expiră 04 Sep 2008

Administrator sistem Internet

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa aiba un simt al raspunderii foarte bine definit, sa inteleaga corect termenul "deadline", sa se poata adapta repede si sa aibe o fire deschisa.
Un termen ce ar caracteriza corect profilul candidatului ar fi "savvy internet guy"

Descrierea jobului

Pozitia de junior administrator presupunere intretinerea unui server linux ce ruleaza citeva aplicatii open-source de management al continutului care la rindul lor sustin un nr de cca 10-15 siteuri.

-Instalare de noi instante ale unor aplicatii
-Update-uri, upgrede-uri, patch-uri, etc
-Mentenanta de rutina si verificari ale integritatii aplicatiilor dpdv al datelor si al securitatii (politica de back-up, securitate)
-Management de conturi (FTP, conturi de aplicatie, etc)
-Adaptari si instalari de skin-uri grafice (necesita cunostinte de HTML)
-Modificari si instalari de noi module si mentinerea unei legaturi cu echipa de programatori (necesita cunostinte de baza PHP, MySQL)
-Unele task-uri ocazionale de introducere de continut (specificatii de produse, taiat de imagini, decupare, tabele, etc)

Exemple de aplicatiile care ruleaza pe serverul administrat: Wordpress, Joomla, Drupal, Virtuemart, OSCommerce, OS Date, Dolphin, Gallery2, phpBB
Candidatul nu trebuie in mod necesar sa cunoasca in amanunt aceste aplicatii dar un spirit deschis dubat de adaptabilitate si dorinta de a invata pot compensa cu succes lipsa experientei.

Descrierea companiei

WellData este co companie ce administreaza dpdv software si editorial portfolii de siteuri.
Mediul de lucru este cit se poate de deschis iar programul flexibil.

Expirat
Administrator sistem Internet  -  WellData

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close