Publicat 14 Nov 2007 | Reactualizat 13 Dec 2007 | Expiră 15 Dec 2007

Administrator sistem informatic (Cluj Napoca)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare (Informatica, Automatica Calculatoare)
- Experienta profesionala minim 6 luni pe o pozitie in domeniu
- Foarte buna cunostere a sistemelor de operare linux/unix, microsoft
- Cunostinte operare PC nivel avansat
- Gandire analitica si capacitate de sinteza, atentie la detalii
- Limba engleza nivel avanzat
- Permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

- Suport tehnic oferit atat angajatilor cat si clientilor companiei care se confrunta cu probleme legate de softul de gestiune/comenzi;
- Controlul si monitorizarea retelei astfel incat sa se asigure buna functionare a aplicatiilor asociate infrastructurii de retea si nivelurile stabilite de securitate a informatiei;
- Evaluarea problemelor raportate de clienti;
- Crearea si urmarirea aplicarii politicilor de securitate ale companiei: crearea, modificarea si acordarea de drepturi, blocarea si deblocarea de utilizatori si/sau grupuri, asignarea si schimbarea parolelor;
- Instalarea, modificarea, configurarea, depanarea hardware si software pentru sisteme de tip server;
- Asistenta si suport pentru utilizatori in rezolvarea problemelor din domeniul IT;

Descrierea companiei

SC Proton Auto SRL a fost infiinţată în anul 1998 avand sediul in Cluj Napoca şi capital integral privat. Societatea face parte din grupul de firme Compexit Group si are un numar de 85 de angajati.

In prezent activitatea firmei este structurata pe 3 categorii principale: distributie piese auto, distributie echipamente service si servisare autoturisme.
Misiunea Proton Auto este de a oferi servicii si solutii auto de calitate accesibile clientilor, atat persoanelor fizice posesoare de autovehicule cat si partenerilor nostrii de afaceri care isi desfasoara activitatea in domeniul auto.
Bazandu-ne pe o echipa cu experienta, orientata spre client, produse si servicii de calitate superioara, dotari in pas cu evolutiile tehnologice, dorim sa contribuim la dezvoltarea comunitatii locale si regionale.

Gama larga de produse pe care Proton Auto o pune la dispozitia clientilor sai pe partea de distributie este intr-o continua diversificare, in principal datorita colaborarii cu parteneri foarte importanti, atat din tara cat si din strainatate.
Portofoliul Proton Auto include marci cu traditie si renume atat la nivel national cat si international, cum ar fi: Bosch, Swag, Hengst, Sachs, Kager, Aral, Castrol, Mobil, Esso, Space, Orion, Pioneer, Sony, Blaupunkt, Viper, Cobra, etc.

Recunoasterea de catre Robert Bosch Romania, a Proton Auto, drept cel mai mare distribuitor national de piese auto si echipamente service Bosch in 2005 si 2006, vine sa consolideze pozitia firmei printre principalii competitori din acest domeniu.

Expirat
Administrator sistem informatic (Cluj Napoca)  -  Proton Auto

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close