Publicat 20 Mar 2008 | Reactualizat 18 Apr 2008 | Expiră 20 Apr 2008

Administrator Retea

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare;
- Experienta de minim 1 an in domeniu;
- Cunostinte de depanare hardware si software a PC-urilor;
- Cunostinte avansate Linux, Windows XP, Windows 2003, MS Office;
- Cunostinte Active Directory si Ms Exchange;
- Cunostinte necesare administrarii fizice a unei retele de calculatoare;
- Cunostine de TCP/IP, LAN.

Descrierea jobului

- Asigurarea help-deskului pentru angajatii companiei;
- Configurarea si instalarea statiilor de lucru cu sistemul de operare, aplicatii office si alte aplicatii necesare desfasurarii activitatii;
- Depanare si mentenanta pentru echipamentele IT;
- Configurare si instalare retea;
- Administrarea retelei telefonice.

Descrierea companiei

PubliMedia International - compania de publishing a MediaPRO - este cel mai important publisher autohton de pe piata de ziare si reviste din Romania.

Cu un portofoliu tot mai bogat de publicatii, PubliMedia acopera in acest moment toate segmentele importante de piata (activand cu preponderenta in zona presei de business, media-tv, a presei de informatie generala cu caracter regional, precum si a revistelor specializate – pentru femei, barbati si special interest).

Compania detine, printre altele, cel mai important cotidian de business al tarii (ZIARUL FINANCIAR), cea mai citita revista saptamanala (ProTV Magazin - care este, totodata, si cel mai citit ghid TV din Romania), singura revista saptamanala de business (BUSINESS Magazin), precum si cea mai importanta retea de ziare locale (CLUJEANUL, BANATEANUL, IESEANUL, BIHOREANUL, SIBIANUL, HUNEDOREANUL si ZIARUL CLUJEANULUI fiind singura retea de titluri locale cu tiraje auditate independent).

Piata revistelor feminine este reprezentata cu success, in portofoliul PubliMedia, de ACASA Magazin (cea mai citita revista pentru femei), Ce se intampla, doctore? (prima revista glossy de frumusete si sanatate din tara) si The ONE (care se afla in topul revistelor de fashion).

Expirat
Administrator Retea  -  S.C. PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close