Publicat 30 Ian 2008 | Reactualizat 27 Feb 2008 | Expiră 01 Mar 2008

ADMINISTRATOR RETEA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent studii superioare in domeniul real;
- Cunosterea limbii engleze nivel avansat;
- Experienta in domeniul IT;
- Experienta in ce priveste sistemele de operare;
- Cunostinte avansate TCP/IP;
- Cunostinte windows 2003 server / exchange;
- Cunostinte in administrarea switch-urilor Nortel;
- Bune abilitati de comunicare si relationare.

Disponibilitate pentru desfasurarea activitatii in Bucuresti.

Descrierea jobului

EXCON CONSULTANTA (www.excon.ro), firma de resurse umane, recruteaza pentru clientii sai ADMINISTRATOR RETEA, in urmatoarele conditii:

RESPONSABILITATI:
- Administreaza echipamentele de retea si securitate: routere, firewall;
- Administrarea de Active Directory;
- Urmareste activitatea in retea si ia masuri corective atunci cand acestea se impun, in concordanta cu politicile IT ale companiei;

BENEFICII:
- mediu de lucru profesionist;
- oportunitati de dezvoltare profesionala.

Descrierea companiei

EXCON CONSULTANTA S.R.L. isi desfasoara activitatea in domeniul resurselor umane, fiind orientata in principal spre segmentul de selectie si plasare de personal catre clientii sai.
Activitatea desfasurata de EXCON CONSULTANTA porneste de la rolul strategic al resurselor umane in organizatii si de la necesitatea fiecaruia dintre noi de a reusi sa faca fata provocarilor lansate de piata muncii din Romania.
Metodele si tehnicile de selectie folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia si de cerintele de ordin psiho-profesional necesare candidatilor pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar specific unei organizatii.
Serviciile noastre se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si persoane cu studii medii, cu diverse calificari) si au ca scop identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, conform principiului \"omul potrivit la locul potrivit\".
In plus, serviciile de selectie si plasare vizeaza intr-un procent insemnat tinerii absolventi, oferind acestora sansa de a ocupa locuri de munca ce ofera conditii atractive de desfasurare a activitatii, pachete salariale motivante, precum si posibilitatea formarii profesionale la inceput de cariera.
EXCON CONSULTANTA este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 3151.
Firma este acreditata de Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, conform prevederilor Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca si Hotararii de Guvern nr.277/2002 privind aprobarea Criteriilor de acreditare a furnizorilor de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca.

*Transmiterea unui CV ca raspuns la acest anunt presupune acordul dvs. fata de prelucrarea datelor cu caracter personal de catre reprezentantii EXCON CONSULTANTA si de catre terti, conform prevederilor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Totodata, vi se aduce la cunostinta faptul ca printr-o cerere scrisa adresata firmei EXCON CONSULTANTA va puteti exercita dreptul de acces, de interventie si de opozitie, conform prevederilor Legii nr.677/2001.

Expirat
ADMINISTRATOR RETEA  -  EXCON CONSULTANTA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close