Publicat 07 Sep 2020 | Reactualizat 21 Sep 2020 | Expiră 07 Oct 2020

ADMINISTRATOR RETEA IT

1 post

Candidatul ideal

Persoana responsabila, activa,flexibila, dornica de perfectionare

Descrierea jobului

Administrare si maintenanta retea calculatoare(soft- si hardware),
Administrare software ERP.
Administrare case de marcat si sisteme supraveghere video
Administrarea hardware si software a serverelor
IT management
Implementare software
Aprovizionare IT

Descrierea companiei

SC Oprea Avicom SRL are o experiență de 25 de ani în creșterea puilor de carne. Ne-am dezvoltat organic, completând treptat lanțul de producție și investind constant în performanță. Astăzi, ocupăm un loc important pe piața din Transilvania, iar brandul nostru, Puiul de Crăiești, câștigă zi de zi încrederea clienților. Drumul nostru continuă, respectând tradiția și valorile familiei: calitate, muncă și corectitudine.

Am evoluat treptat, prin multă muncă, chibzuință și perseverență, și astfel am dezvoltat o afacere de familie de succes.

Astăzi, Oprea Avicom deține și coordonează un lanț de producție amplu, dotat cu cele mai performante tehnologii. De la obținerea materialului biologic, în ferma de reproducție și stația de incubație, la creșterea puilor de carne în cele patru ferme, la sacrificarea și prelucrarea în abatorul propriu și până la distribuția către magazinele partenere și cele 35 de magazine proprii, din județele Mureș, Cluj, Harghita și Sibiu.

ADMINISTRATOR RETEA IT  -  SC OPREA AVI-COM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close