ADMINISTRATOR RETEA DE CALCULATOARE

Clinica Polisano - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

- Minim 2 ani experienta intr-o pozitie similara
- Studii in domeniul IT
- Cunoștințe de rețea: echipamente de cablare și conectare, configurare și administrare echipamente de rețea precum VLAN, DNS, DHCP, VPN, NAT, IPSec, Firewall
- Cunostinte hardware si instalare software, operare si administrare PC, Windows 10, Windows Sever - Active directory, DHCP, Group Policy Management, Hyper-v;
- Persoana atenta la detalii, este proactiva, cu o gandire analitica;
- Persoana organizata, responsabila cu capacitate de a prioritiza sarcinile.
- Cunoștințe CISCO - reprezinta avantaj.

Descrierea jobului

- Acorda asistenta de specialitate tuturor angajatiolo conform procedurilor de lucru
- Instalarea si mentinearea la zi a softurilor folosite in firma.
- Implementarea politicilor de securitate ale companiei
- Responsabil cu instalarea, configurarea și mentenanța stațiilor de lucru sau a perifericelor de network
- Intocmirea si transmitere diferitelor rapoarte de sfarsit de luna
- Instruirea personalului privind modificarile aduse in sistemul informatic

Descrierea companiei

La Polisano credem in oameni si intr-o viata sanatoasa!

Clinica Polisano este unul dintre cele mai mari grupuri de companii cu activitate in industria serviciilor medicale private din Romania, acoperind majoritatea segmentelor de profil - clinici multispecializate, laboatoare pentru analize, centre de fertilitate, primul spital privat din Romania.

Companie cu capital integral romanesc, Clinica Polisano a jucat permanent un rol de deschizator de drumuri in domeniul serviciilor medicale private, momentele importante din istoria companiei fiind puncte de reper pentru piata romaneasca in ansamblul ei.

Infiintata in anul 1990 la Sibiu, cand Dr Ilie Vonica a deschis prima clinica Polisano alaturi de cativa prieteni si colegi medici, in incercarea de a oferi pacientilor o alternativa viabila a sistemului sanitar de stat. In doar cativa ani de la infiintare, Clinica Polisano a devenit doar un segment din primul grup complet integrat de servicii medicale din Romania, gama serviciilor incluzand un lant de policlinici cu laboratoare proprii in Sibiu si Bucuresti, spitale private, centre de fertilizare in vitro, retea de farmacii, distributie de produse farmaceutice si productie de medicamente.

Succesul Clinicii Polisano a fost demonstrat continuu in cei 20 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private, fiind asigurat de calitatea ireprosabila a personalului medical, de tehnologia de ultima generatie cu care sunt dotate clinicile si de grija permanenta pentru siguranta si confortul celor care apeleaza la serviciile noastre.

Polisano reprezinta solutia ideala a oricaror probleme medicale, gama ampla de specialitati si investigatii cuprinzand si premiere in sistemul privat din Romania: centrul in chirurgia cardiovasculara adulti si copii, centrul de excelenta in iMagistica medicala, centre de fertilitate cu cea mai mare rata de success, etc.Acordam pacientilor Polisano intreaga experienta, empatie si grija pentru o viata cat mai sanatoasa.

Iti doresti o cariera intr-o Clinica privata de top?

Vino in echipa Polisano!

Publicat 1 Aug. 2022 Reactualizat 15 Aug. 2022 Expiră 31 Aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.