Publicat 21 Oct 2019 | Reactualizat 20 Nov 2019 | Expiră 21 Nov 2019

Administrator patrimoniu proprietati imobiliare

CONFIDENTIAL
1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana dinamica cu abilitati avansate de comunicare si relationare, cu minimum de experienta in domeniul imobiliar (property management - facility management si/sau real estate), buna cunoscatoare a limbii engleze si buna utilizatoare a MS Office (Word, Excel).

Descrierea jobului

Postul implica coordonarea intregii activitati operationale si de gestionare a relatiei cu portofoliul de chiriasi din cadrul imobilelor aflate in patrimonial societatii.
De asemenea se implica activ in inchirierea imobilelor detinute de companie, realizand in acest sens promovarea acestora si colaborarea cu agentiile imobiliare.
Gestioneaza direct relatia cu chiriasii asigurand un management proactiv pentru asigurarea functionalitatii optime tehnico-administrative.
Colaboreaza cu departamentele Tehnic, Juridic, Financiar-Contabil in vederea rezolvarii diverselor probleme si situatii specifice.
Asigura managementul operational de zi cu zi pentru cladirile aflate in patrimoniul companiei.
Realizeaza activitatea financiara de colectare a debitelor de la chiriasi (chirii si costuri utilitati), calculul acestora, facturarea, urmarirea platilor.
Intrucat marea majoritate a clientilor sunt clienti straini o buna capacitate de comunicare in limba engleza este absolut necesara.

Descrierea companiei

Companie detinatoare a unui vast patrimoniu imobiliar, cu preponderenta rezidential, in zone de maxim interes, aflata permanent in proces de extindere a portofoliului de active imobiliare.

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

Administrator patrimoniu proprietati imobiliare  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close